1500 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cracxy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    1500tl klavye

Cracxy

Uzman
Arkadaşlar merhaba, Razer Ornata v3X almayı düşünüyorum. 1500TL bütçem var. Alabileceğim daha iyi klavye varsa önerilerinizi bekliyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Önceki kullandığım klavye A4Tech'in bir modeli. Yani ince detaylara takılan biris değilim. Sade ve kompakt tasarımlar seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim Logitech G213 kullanıyorum ve gayet memnunum. Hissiyatı da tepkimesi de çok iyi ve sessiz. Ayrıca çok göz alan RGB renkleri de yok. G Hub üzerinden özelleştirme yapabiliyorsun, fakat bütçenin 100-150 TL üstünde. İstersen göz atabilirsin. Daha iyileri vardır belki ama ben gayet memnunum.

Bu farenin red switchi alınabilir. Numpad içerdiğinden attım. Bence artık membran klavyelere bu fiyatları vermeye gerek yok.

Numpad şart değilse:

Daha sessiz ama ışıksız olan şu modele de bakabilirsiniz. Beyaz renkli olanını öneririm.

Bu klavyenin numpad versiyonu da var. Ama genellikle çok yer kaplamasın diye sıkıştırılmış olduğundan biraz alışması zor olabilir. Ben de geçici olarak kullanıyorum. Ama biraz vakit geçsin farklı bir TKL klavye alacağım.

Bilek desteği için de Klassegear şu ürününe bakılabilir.

Switch farkları için bağlantıya bakabilirsiniz:

Yine de membran alacağım diyorsan bence 1000 ₺ altına olan Claws modellerini almak daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bir gülücüğe toksikleniyorsanız bu sizin sorununuz, kaç bin yıl önce çıkmış modelin savunulabilir bir yanı da yok. Ayrıca kişisel memnuniyetten ziyade kitlesel memnuniyet ön planda olmalıdır.

Valla ben piyasadan uzaklaştım. Kaan aktif bakıyor herhalde o biliyordur.
Uzatmaya gerek yok. Siz kendinizce önerinizi yapmışsınız, bunda sorun yok zaten. Gülücük belki dokunmuş olabilir ama pekte bir anlam yüklemenin manası yok bir gülücüğe. Biz açıklığa kavuşturalım, G213 tercih edilmesi mantıksız bir ürün. Her ne kadar piyasadan uzakta kalsam her zaman daha iyi alternatifleri olmuştur, olur.

Bir gülücüğe toksikleniyorsanız bu sizin sorununuz, kaç bin yıl önce çıkmış modelin savunulabilir bir yanı da yok. Ayrıca kişisel memnuniyetten ziyade kitlesel memnuniyet ön planda olmalıdır.
Yok, 1 değil, 2 değil, 3 değil… Sadece ben değilim. Kafanıza yatmayan her öneride aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben zaten “benim attığım en iyisidir, doğrusudur” demedim. Çok ciddiye alıyorsunuz. İyi günler.

Tabii hocam, zaten dediğim gibi “benim dediğim doğrudur” diye atmadım, kendi kullandığım ürün ve şahsen memnun olduğum için paylaştım. Saygılar.

Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben switchli klavyelere biraz zoğuk bakıyorum çünkü tuşları yüksek oluyor. NumPad tuşları şart onlarsız klavye kullanamam ben. Claws markası iyi bir marka mıdır? Razer kadar kişiselleştirilebilir özellikler sunuyor mu ve Razer kadar uzun ömürlü olur mu? Çok fazla ekipman değiştiren biri değilim, şuan kullandığım klavye 7,8 senelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…