1500 TL mini monitör önerisi

Bütçe
1500

lengthow

Becerikli
Selam arkadaşlar. Discord, Spotify gibi uygulamaları koymak için tablet boyutlarında ya da laptop boyutlarında bir monitör arıyorum. Fiyat biraz düşük ama belki vardır sağda solda. Masamda çok yer kaplasın istemiyorum sürekli bakmayacağım için. 2000'e kadar zorlamaya çalışırım bütçeyi ama 1500'ü çok geçmese daha iyi olur.

Android 5.1 üstü bir 2.el tablet alıp sürekli şarja takılı halde durup space desk gibi programlar kullanırsanız işinizi görür, ben öyle yapıyorum.
Arada evdeki tableti bağlıyorum ama öyle de fps çok düşük oluyor sanki. Akıcı bir görüntü olmuyor. Bazen iş yaparken yanda bir şey izlemek vs. için de iyi olur. Tabii bendeki tablet Galaxy Tab 4. Belki yenilerde daha akıcıdır.

Arada evdeki tableti bağlıyorum ama öyle de FPS çok düşük oluyor sanki. Akıcı bir görüntü olmuyor. Bazen iş yaparken yanda bir şey izlemek vs. için de iyi olur. Tabii bendeki tablet Galaxy Tab 4. belki yenilerde daha akıcıdır.

Tabletten kaynaklandığını sanmıyorum, ben Tab 3 kullanıyordum ve çok akıciyiydi, program ayarlarından tasarruf modu vs. Açmış olabilirsiniz.

Selam arkadaşlar. Discord, Spotify gibi uygulamaları koymak için tablet boyutlarında ya da laptop boyutlarında bir monitör arıyorum. Fiyat biraz düşük ama belki vardır sağda solda. Masamda çok yer kaplasın istemiyorum sürekli bakmayacağım için. 2000'e kadar zorlamaya çalışırım bütçeyi ama 1500'ü çok geçmese daha iyi olur.
Hocam araç içi monitörlerinden birini kullanabilirsiniz hem çok ucuz hem de ben kullandım sorun olmuyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt