Sporda boynumu sakatladım ve fıtığa çevirdi. Normal yastıklarda asla yatamıyorum.
Boyun destekli ortapedik yastık lazım. Evde bir tane var ama etiketi silinmiş o yüzden markasını bulamadım. Boynumu desteklemesi lazım kesinlikle.
Şunu buldum ama nasıl bilmiyorum. Eğer kullandığınız varsa tavsiye verirseniz çok memnun olurum. Bu ay fazla açıldığım için bütçem bu kadar.
Yastık modellerinde doğallıktan ilham alan Yataş Bedding, konforu sağlıkla harmanlıyor. Visco yastık, kaz tüyü yastık ve dahası ile rahat bir uyku çekin.
Herhangi bir köpük yastık işinizi görür. Visco bu tür yastıklarda en çok kullanılan markalardan biri. Vakti zamanında babaannem için almıştık, memnun kalmıştık.
Herhangi bir köpük yastık işinizi görür. Visco bu tür yastıklarda en çok kullanılan markalardan biri. Vakti zamanında babaannem için almıştık, memnun kalmıştık.
@megaton evet, daha kabarık. Bu attığınız bağlantıdaki yastığın en büyük özelliği tempur malzemeyle yapılmış olması. Viscoelastik köpük olarak da adlandırabiliriz. Normal köpük yastıklardan çok daha iyi yani.
@megaton evet, daha kabarık. Bu attığınız bağlantıdaki yastığın en büyük özelliği tempur malzemeyle yapılmış olması. Viscoelastik köpük olarak da adlandırabiliriz. Normal köpük yastıklardan çok daha iyi yani.