1500 TL'ye kadar yastık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megaton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 345
  • Etiketler Etiketler
    önerisi

megaton

Uzman
Yer
Ötüken, Tanrı Dağları
Sporda boynumu sakatladım ve fıtığa çevirdi. Normal yastıklarda asla yatamıyorum.
Boyun destekli ortapedik yastık lazım. Evde bir tane var ama etiketi silinmiş o yüzden markasını bulamadım. Boynumu desteklemesi lazım kesinlikle.
Şunu buldum ama nasıl bilmiyorum. Eğer kullandığınız varsa tavsiye verirseniz çok memnun olurum. Bu ay fazla açıldığım için bütçem bu kadar.

Son düzenleme:
Herhangi bir köpük yastık işinizi görür. Visco bu tür yastıklarda en çok kullanılan markalardan biri. Vakti zamanında babaannem için almıştık, memnun kalmıştık.

@megaton "Köpük yastık" diye bir arama yaparsanız daha iyi anlarsınız. "Hafızalı yastık" da diyorlar adına.

@megaton evet, daha kabarık. Bu attığınız bağlantıdaki yastığın en büyük özelliği tempur malzemeyle yapılmış olması. Viscoelastik köpük olarak da adlandırabiliriz. Normal köpük yastıklardan çok daha iyi yani.

Teşekkürler hocam yarın Yataş'a bakacağım. Eğer memnun kalmaz isem attığımı alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…