16.000 TL bütçe ile laptop önerisi

Bütçe
16.000 TL

dark_1234

Deneyimli
Merhaba,

3 adet oyun oynayacağım. Sadece 1.18 Minecraft Roblox düşük ayarlarda 900p çözünürlükte harici bir monitörle Valorant. Bu yüzden laptop önerisi istiyorum.

Bütçe maksimum 16k. İsteğim Vega 7/8 bir grafik birimi olsun, iyi bir işlemci ve mümkünse lehimsiz RAM'ler. Yani yükseltebileyim. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

Oyunlarda 60+ FPS verse yeterde artar.

Son düzenleme:
Hocam konu dışı kusura bakmayın ama neden laptop? Bu fiyata güzel bir masaüstü alabilirsiniz.

2. elden mi bahsediyorsunuz? 2. el almaktan çekiniyorum zamanında çok başım yandı.
Yıllardır ikinci el alışveriş yaptım ve çoğunda sıkıntı yaşamadım. Eğer şüpheniz varsa bir arkadaşınızla bakmaya gidin.

Ara sıra Amazon 500 TL indirimle birlikte 14.499 TL'ye stoğa sokuyor cihazı (sabah saatlerinde tekrardan girmişti hatta), RAM / CPU bakımından en iyisi denebilir ve 2 x 32 GB olmak üzere toplamda 64 GB DDR5 RAM desteğine sahip. Aslında oyun amaçlı kullanacaksanız direkt ikinci el oyuncu laptoplarına yönelin, bu cihaz dışında bütçenizde adam akıllı isteğinize uygun bir cihaz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…