Telefon bazında daily drive user olduğum için batarya da önemli, bu yüzden fazla para vermek istemediğim için ucuz ama uzun süre götürecek bir cihaz bakıyorum 16 bin civarına.
Şu an stock Android olması ve diğer özelliklerinde yeterli olması (çip yeterli, 120 Hz OLED, LPDDR5 + UFS 3.1 gibi) sebebiyle GM 26 Pro düşündüm.
Ancak başka öneriniz varsa alabilirim. İyi sosyaller.
GM 26 Pro alınır bence. CMF Phone 1 ama NFC lazım ise -ki lazım olabiliyor, ben başka cihazdan yapmak zorunda kalmıştım daha önce- sıkıntı ama onun dışı güzel model. Özellikle tasarımı iyi bence.
1 hafta önce bir aile üyemize aldım, ben fazla vakit geçiremedim cihazla. Ancak ayarlamalar ve DeBloat vesaire yaptım, gerçi yaptığıma da pek DeBloat denmez zira önyüklü ve gereksiz olarak nitelendirilebilecek pek App yoktu.
Kısaca öneririm, güzel alet fiyatına göre, muhtemelen fiyatının en dengeli cihazı...
@Simon GM birçok açıdan CMF'e göre daha dengeli bir cihaz.
GM 26 Pro alınır bence. CMF Phone 1 ama NFC lazım ise -ki lazım olabiliyor, ben başka cihazdan yapmak zorunda kalmıştım daha önce- sıkıntı ama onun dışı güzel model. Özellikle tasarımı iyi bence.
CMF'i hem NFC hem UFS ve RAM biçimi çok eski. Yani alabiliyorken UFS ve RAM biçimi iyi bir cihaz almak isterdim.
Açıkçası çok fazla zorlamak istemiyorum. Yaparım ama gerek yok bana göre. Hem Samsung da boykot olduğu için en son seçenek o kalana kadar diğer seçenekleri düşünüyorum.
NFC bankacilikta lazim bir teknoloji arkadaslar. Baska cihazla ugrasmak istemezdim sahsen. Kamerada OIS ve gelismis autofocus da yok. Ciddi eksikler bence.
CMF'i hem NFC hem UFS ve RAM biçimi çok eski. Yani alabiliyorken UFS ve RAM biçimi iyi bir cihaz almak isterdim.
Açıkçası çok fazla zorlamak istemiyorum. Yaparım ama gerek yok bana göre. Hem Samsung da boykot olduğu için en son seçenek o kalana kadar diğer seçenekleri düşünüyorum.