16.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
16.000 TL
Bilemedim ya. Yazılımını çok gömsemde X8 Pro da düşünebilirim şimdi. Donanımı iyi.
X8 Pro isinir ama haberin olsun. Samsung daha stabil. Exynos'a ragmen. Poco'lar hem ucuz hissettiriyor hem de malzeme kaliteleri dandik oluyor ancak oyun ve pil omru icin alinir. Baska bir esprisi yok.

X8 Pro isinir ama haberin olsun. Samsung daha stabil. Exynos'a ragmen. POCO'lar hem ucuz hissettiriyor hem de malzeme kaliteleri dandik oluyor ancak oyun ve pil omru icin alinir. Baska bir esprisi yok.

Eh, daily Drive kullanımdada ısınacakta yapmasınlar telefon.
Bana kalırsa Honor'dan daha iyi malzeme kalitesi var. Hem de X7 Pro'ya göre malzeme kalitesi çok daha iyi hâle getirilmis.
Bilemedim daily Drive için alabilirim gibi. Az çok bu işlerden anladığım için sorun olmaz gibi.

@Aakons X8 Pro alabiliyorsan direkt ona yönel. Eğer ucuza kapatmak istiyorsan GM 26 Pro iyi bir seçenek, özellikle sarı siteden benim gibi ciddi uyguna halledebilirsin.

@Violett GM 26 Pro, bendeki A36'dan daha hızlı tepki veriyor. AOSP farkı...

@Simon yok yok kanka, bu sefer senaryo farklı. Hem bu sene POCO X ve Xiaomi T serileri arasında en az fark olan sene, bütçe çıkıyorsa kesinlikle şans verilebilir.

Dosya Ekleri

• gsmarena_003.webp
    642,2 KB · Görüntüleme: 9
Evetz X7 serisi ve 15T serisine kiyasla gozle gorulur bir fark var gerçekten. Dusunulebilir. Ha, ben almazdim. O ayri konu. Ben bu butcede A57 alirdim sahsi adima.

Evetz X7 serisi ve 15T serisine kiyasla gozle gorulur bir fark var gerçekten. Dusunulebilir. Ha, ben almazdim. O ayri konu. Ben bu butcede A57 alirdim sahsi adima.

A57'nin X8 Pro'ya kıyasla avantajları yalnızca UI (subjektif) ve kamera ile sınırlı.

Buna karşın X8 Pro özellikle SoC ve UFS 4.1 gibi ciddi artılara sahip ve dolu kutu ile geliyor.

Detaylı bir DeBloat ile UI'da da sorun kalmaz diye tahmin ediyorum.

Kamera cop ya. Hic begenmiyorum Poco kameralarini. Benim icin kamera bataryadan sonraki en onemli etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…