16.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
16.000 TL
Teşekkür ederim hocam. Umarım sizde memnun edecek cihaza geçersiniz.
Rica ederim. Aslinda ben bayagi memnunum ama cihazin kronik bir Bluetooth sorunu mevcut. Ses seviyesi bayagi kisik kaliyor S23'e kiyasla. Bu olmasaydi hayatta farkli telefona gecmezdim.

Hocam emin misiniz? Az önce X8 Pro Max için Mi Store'da takasa baktım 17.484 veriyordu s23'e. Kozmetiği mükemmel yerine çok iyi seçtim.
Ben Mi Store'dan bakmadim. Esnafa goturdum 12 bin veririm dedi. Benim telefon full cizikli bir de panel olarak.

O olması üzücü olmus hocam. Herkesin göz ardı ettiği ve göz ardı edemediği hususlar var işte.
Bu arada hocam ben Mi Store'a vereceğim gibi. Ama X8 Pro'da eSIM desteği olmaması üzdü.

O olması üzücü olmus hocam. Herkesin göz ardı ettiği ve göz ardı edemediği hususlar var işte.
Bu arada hocam ben Mi Store'a vereceğim gibi. Ama X8 Pro'da eSIM desteği olmaması üzdü.
Hayirli olsun simdiden. S22'den kurtulacagin gunu milat olarak kabul edelim hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…