platinum
Üyecik
Merhaba, Türk Telekom internet sağlayıcısından aldığım 16 Mbps internetin çok yavaş olması artık beni delirtmek üzere. Ookla üzerinden Speedtest yapıyorum; test başlar başlamaz 12 Mbps’leri görüyor ama hemen 1 Mbps’e, hatta çoğunlukla daha altına (0.7 Mbps gibi) düşüyor. Download hızım bu seviyelerdeyken, upload hızım ise 0.4 Mbps civarında.
Faturamı düzenli ödüyorum, borcum yok ama internet sanki kısıtlanmış gibi çalışıyor. YouTube’da 360p’den yukarısını oynatamıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım ama internet bağlantımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Hiçbir işe yaramadılar; ‘Modeminizi açıp kapatın.’ demekten öteye gitmediler.
En sonunda burada konu açtım, lütfen yardım edin.
Servis kaydı açtıktan sonra sorunumun sebebini öğrendiğimde burayı güncelleyeceğim herkese teşekkür ederim.
Faturamı düzenli ödüyorum, borcum yok ama internet sanki kısıtlanmış gibi çalışıyor. YouTube’da 360p’den yukarısını oynatamıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım ama internet bağlantımda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Hiçbir işe yaramadılar; ‘Modeminizi açıp kapatın.’ demekten öteye gitmediler.
En sonunda burada konu açtım, lütfen yardım edin.
Servis kaydı açtıktan sonra sorunumun sebebini öğrendiğimde burayı güncelleyeceğim herkese teşekkür ederim.
Son düzenleme: