16000 TL ekipman önerisi

2267

Becerikli
Sandalye, monitör klavye, kulaklık ve mouse alacağım. Şimdilik kafamda;

• Sandalye- Hawk Fab v4.
  • Monitör- ASUS TUF VG249Q3A 24"/ ASUS TUF VG277Q1A 27"
  • Mouse- Razer cobra.
  • Klavye- Gamepower eva 5 m60.
  • Kulaklık- Razer BlackShark 2

Klavyede Gamepower seçmemin sebebi, tanıdık bir bilgisayarcıyla anlaşıp bir tık daha ucuza almak için. Bir de bu fiyat bandında küçüğe klavye bulmak. Mekanik istemesen SteelSeries'lere bakardım. Mouse olarak G203 de çift tıkama sorunu olduğu için cobra modelini seçtim. Sizce neleri değiştirmeliyim? Monitörü büyük ihtimalle 27" alacağım. MediaMarkt olması nemli çünkü gidip kendi gözümle görüpalmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

1500TL bütçen artarsa bu şekilde al artmaz ise

Kulaklığı bu al 16.600TL falan oluyor.

İlla 27 inç bir monitör içinde bunu alabilirsin.

Bu arada attığım oyuncu koltuğu geçen gaming gecesinde indirime girmişti bu gece de belki girer 1000TL daha ucuza alırsın gelirse.

20002P tercih ederim Rampage alacağıma. Gamepower bile bir noktaya kadar düzgün ürün üretiyo. Rampage olarak elime ne aldıysam elimde kaldı.

Rampage ürün üretmiyor marka basıyor sadece furylevel kötü bir marka değil.

Güvendiğim bir bilgisayarcı. Daha önceden 25k ya R5 5600 RTX 4060 sistem toplamıştık. Yeri de belli zaten 7 8 yıldır aynı yerde.

Güvendiğim bir bilgisayarcı. Daha önceden 25k ya R5 5600 RTX 4060 sistem toplamıştık. Yeri de belli zaten 7 8 yıldır aynı yerde.
Benim attığım ekipmanları al iyi değil onlar.

Bu arada doğru adam seni kazıklamış sana sattığı sistemde 7-8K kaldırmış adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…