• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

17.000 TL bütçe ile RTX5070-i5 13400F sisteme monitör önerisi

Bütçe
17000
Selam,

En fazla 17.000 TL vermeyi planladığım, taksit imkanı olan bir monitör almayı düşünüyorum. BF6, CS2 gibi oyunlar oynasam da hikayeli oyunlar oynadığım oluyor renk kalitesi ve karanlık detayları görebilmek önemsediğim bir husus. Paneller hakkında pek bilgim yok ancak yanma korkusu olduğundan OLED ekran almayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Şu an kullandığım 27 inc 180Hz MSI ekranım var ancak görüntü kalitesi hiç hoşuma gitmiyor. Bu nedenle bir tık yüksek bütçeli kaliteli bir görüntü alabileceğim ekran istiyorum.

Sisteminiz DDR4 ise bu kadar paraya monitör almak yerine sistemi satar üstüne bu paranın yarısı kadar ekler 7500F'li DDR5 sisteme geçerdim. Ama konu bu değil sadece bir öneri. G65B bakabilirsiniz bu bütçedeki en iyi monitörlerden belki de en iyisi.

Şu an kullanıma engel bir durum yaşamadığım için sistem yükseltmesi yapmayı pek düşünmüyorum ama öneri için çok teşekkür ederim. Samsung fason üretim yapıyor diye bir şey duymuştum bu nedenle monitör konusunda korktuğum bir marka. Sıkıntı yaşar mıyım? Daha çok ASUS, AOC gibi markaları düşünüyordum.

Samsung'un bazı modellerinde sorun var onlarıda biz önermiyoruz. G65B çok kaliteli monitördür direkt alabilirsiniz bu bütçede. Kötü ve kronik olsa önermeyiz zaten .

Samsung'un bazı modellerinde sorun var onlarıda biz önermiyoruz. G65B çok kaliteli monitördür direkt alabilirsiniz bu bütçede. Kötü ve kronik olsa önermeyiz zaten .
Ben de muhtemelen bu monitörü alacağım fakat yapmış olduğum araştırmalar doğrultusunda arkadaşı uyarmam gerekiyor. Ölü piksel şans işi bu bir gerçek fakat bu üründe sorunsuza denk gelene kadar sürekli iade edip yeni alanları görüyorum. Harici olarak scanline ve flickering sorunu ''kronik'' sayılabilecek boyutta raporlanmış. Herkeste olmadığı için direkt kronik demem doğru olmaz. Bence bu bilgiyi ürünü önerirken vermemiz gerekiyor.

G65B'yi Samsung örenci indirimyle alabilirsiniz.
27" modeli 11.000TL
32" modeli 14.000TL.

@atakohelikopteri

Öğrenci indirimi ile nasıl alınıyor? Hiç bilgim yok.

Korktuğum şey tam olarak bu idi.

Öğrenci indirimi ile nasıl alınıyor? Hiç bilgim yok.
Samsung üzerinden T.C. Kimlik No ve öğrenci belgenizdeki barkod numarası ile katılabilirsiniz.

İlla sizin öğrenci olmanız lazım değil. Kardeşiniz, akrabanız, arkadaşınız vs. fark etmez. Onların bilgileriyle de giriş yapabilirsiniz.

Aynı şekilde lise veya üniversite fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…