17.000 TL bütçede R7 9800X3D & RTX 5080 sistem için anakart tavsiyesi

Bütçe
17.000 TL
Pek sanmam hocam

Montajı bir şekilde çözeriz hocam o konuda problem yok da dediğim gibi anakarta karar vermek mesele şuan için. Bir kararlaştırabilsek çok iyi olacak da.

Kendin monte edeceksen anakartı değişme, BIOS Flashback gerekebilir. Sana tavsiyem ilk A2 slotunda 1x16 ile Boot ettir sistemi. Sonrasında BIOS güncelleyip 2x16 EXPO açarsın. Bu taktik genelde bu tarz durumlarda tutar.

Pek sanmam hocam

Montajı bir şekilde çözeriz hocam o konuda problem yok da dediğim gibi anakarta karar vermek mesele şuan için. Bir kararlaştırabilsek çok iyi olacak da.
Hocam, bilgisayarcıyı sürekli izlemeye çalışın bence. Bir bakmışsınız Rtx Radeon 5070 XT takılı bilgisayarda.

Kendin monte edeceksen anakartı değişme, BIOS Flashback gerekebilir. Sana tavsiyem ilk A2 slotunda 1x16 ile Boot ettir sistemi. Sonrasında BIOS güncelleyip 2x16 EXPO açarsın. Bu taktik genelde bu tarz durumlarda tutar.
Kendim uğraşacağımı düşünmüyorum hocam veririm ne kadarsa ücreti takar yani dediğim gibi kendime güvenmiyorum montaj için şuan. Amazon'da güzel indirimler oluyor anakartlarda eğer öyle güzel bir indirim yakalarsak alabilirim. Önereceğiniz anakartı yada anakartları bekliyorum hocam.

Hocam, bilgisayarcıyı sürekli izlemeye çalışın bence. Bir bakmışsınız Rtx Radeon 5070 XT takılı bilgisayarda.
Yok yahu öyle insafsız biri değil hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…