17.000 TL'ye Hepsiburada üzeriden monitör önerisi

Bütçe
17.000 TL

squex 1

Başarılı
Lenovo monitörümü servise verdim. İade (7K) + 10K kupon verdi Hepsiburada. Hepsiburada.com üzerinden herhangi bir satıcı fark etmeksizin 2K 27 inç monitör önerir misiniz? Tamire giden monitörüm Lenovo Legion R27QE idi.
edit: pivota gerek yok monitör kolum var

Son düzenleme:
17K'ye OLED olduğunu bile bilmiyordum. Yanma sorunu falan var mı modelde ya da kronik başka bir sorunu bilginiz var mı?
Hocam, bu model sanırım mat. Forumlarda adı sıkça geçiyor. Gezerseniz baya konusunu bulursunuz. OLED'ler biraz nazlı. Mat-glossy kaplama durumu da kullanımı baya etkiliyor diye biliyorum. Siz yine iyice araştırın. OLED kendisi gibi hassas araştırılmalı.
Yeni çıkan mini LED modelleri vardı.

Xiaomi Pro i27 de var. (Parasını eder mi, onu bilmiyorum.)
Param cebime kalsın derseniz 8-10k VA/IPS bakabilirsiniz.

Hocam, VA alır mıyım bilmiyorum; bazen ders çalışırken monitör kolu ile yana falan fırlatıyorum monitörü. Samsung 32 inç 4K VA bir monitör almıştım, yandan bakınca çok kötü görünüyor diye iade etmiştim. MiniLED VA'da da aynı sorun var mı?

OLED ve KTC arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam bilgim yok. Sana fikir olması açısından yazdım. Araştırma kısmını yapman lazım. Kullanım amacın, sıklığın, beklentilerin çok önemli.

Tryhard FPS oyuncusu değilsen bence IPS bulaşma. Glow mevzusunu ben olsam istemezdim. Dediğiniz gibi ekrana açılı bakma durumunuz varsa onu da değerlendirin.
Artı ve eksileri önem sırasına göre koyup elemeniz lazım. Çünkü illa şusu eksik dediğin olacak. Bence G5'e bulaşma. Yerinde olsam miniLED alırdım. O modelleri araştır. KTC ve TCL'ye bak.

Hocam 4060 mobil laptop kullanıyorum. 200 Hz üstüne istesem de çıkamam.

Hocam 4060 mobil laptop kullanıyorum. 200 Hz üstüne istesem de çıkamam.
Tamam işte, ne için kullanacağına ve ne istediğine göre kriterler oluştur, ona göre tercihini yap.

Yukarıda arkadaş direkt G5'e atlatıyor ama OLED öyle gözün kapalı alınacak ürün değil. Mat kaplama seni rahatsız edecek mi mesela? Günde kaç saat ekran açık kalacak? Temizliğini yapabilecek misin? Hassas ürün olmasına okey misin? Tartmak lazım. Sunduğu +'lar da ona göre tabii ki. Direkt şu ürünü al demek doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…