Lise 3'üm. 2.dönem maalesef fazlaca talihsizlik yaşadım, cenazemiz vardı, elimi kestim, şimdi de kanımda enfeksiyon çıktı. Bunlar birleşe birleşe raporlu devamsızlık 17 gün oldu. Raporsuzum da 8.5 gün. Sınıfta kalıyor muyum bu haliyle?
Kalan haftalar gideceğim tamamen, yani mecburen. Raporsuz daha fazla yapmam o yüzden devamsızlık.
Lise 3'üm. 2.dönem maalesef fazlaca talihsizlik yaşadım, cenazemiz vardı, elimi kestim, şimdi de kanımda enfeksiyon çıktı. Bunlar birleşe birleşe raporlu devamsızlık 17 gün oldu. Raporsuzum da 8.5 gün. Sınıfta kalıyor muyum bu haliyle?
Kalan haftalar gideceğim tamamen, yani mecburen. Raporsuz daha fazla yapmam o yüzden devamsızlık.
Sinifta kalmak icin toplam devamsizliginizin 30'u ya da ozursuz devamsizliginizin 10'u gecmesi gerekiyor. Ozurlunun spesifik bir limiti yok, toplam limit 30. Su anda kalmiyorsunuz. Ayrica saglik sorunlari ve yakininizi kaybetme gibi durumlarda heyet raporu alabiliyorsunuz. Eger gitmeniz daha da zorlasacaksa 60'a cikarabilirsiniz hakkinizi.