KS KS R Riggs Üyecik Katılım 26 Kasım 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 5 27 Kasım 2025 #11 Simon dedi: G1'in Type-C versiyonu cok begenilmiyor. O yuzden Waner 2 daha mantikli olur. Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş daha vardı seste sorun olduğundan bahsetmiş Simon dedi: Rica ederim. DSP (Type-C) olani mi aldin? Ben ayar yapmadim. Stok ses karakteri hosuma gittigi icin. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz modeli aldım dsp olanı siz 3.mm jack mi kullanıyorsunuz
Simon dedi: G1'in Type-C versiyonu cok begenilmiyor. O yuzden Waner 2 daha mantikli olur. Genişletmek için tıkla... Forumda bir arkadaş daha vardı seste sorun olduğundan bahsetmiş Simon dedi: Rica ederim. DSP (Type-C) olani mi aldin? Ben ayar yapmadim. Stok ses karakteri hosuma gittigi icin. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz modeli aldım dsp olanı siz 3.mm jack mi kullanıyorsunuz
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.540 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.755 27 Kasım 2025 #12 Riggs dedi: Forumda bir arkadaş daha vardı seste sorun olduğundan bahsetmiş. Teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz modeli aldım DSP olanı siz 3.mm jack mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Ben jack girisli olani kullanıyorum.
Riggs dedi: Forumda bir arkadaş daha vardı seste sorun olduğundan bahsetmiş. Teşekkür ederim sağ olun. Evet dediğiniz modeli aldım DSP olanı siz 3.mm jack mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Ben jack girisli olani kullanıyorum.