%75 arıyorum ama teşekkürler düşüneceğimDaha 1 hafta oldu alalı ve çok memnun kaldım. Sesi falan çok hoş, malzeme kalitesini de bayağı iyi buldum fiyatına göre. Bir bakabilirsiniz.
Link
Buna da bir bakabilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır Havit Fuxi H3 kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, klavyelerinin de iyi olacağını düşünüyorum f/p olarak.
Daha önceden düşündüm ama forumlarda kotuluyorlardiBuna da bir bakabilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır Havit Fuxi H3 kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, klavyelerinin de iyi olacağını düşünüyorum f/p olarak.
Ben hepsiburada açık olduğundan buradan attım ama üstteki arkadaşın attığı linkte daha ucuzu gözüküyor.
Link
Bilemiyorum, ben Havit markasıyla sıkıntı yaşamadım daha önce. Genel olarak f/p ürünler ürettiklerini düşünüyorum.Daha önceden düşündüm ama forumlarda kotuluyorlardi
Teşekkürler düşüneceğim.Kendi kullandığım Aigo size uygun modeline bakabilirsiniz. Havit'in ürünleri de genelde kötü olmuyor.
Mavi Switch önermem kafanı şişirir. Ben Aigo'da sarı switch kullanıyorum. Önceden kullandığım Brown switch'den daha sessiz.