175 cm 105 kg için 9.000 - 20.000 TL arası oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
12.000 TL
Bilgisayara aldığım hiçbir donanımda bu kadar zaman harcamadım ancak bir türlü uygun koltuğu bulamadım. Daha önce de burada başlık açmış, önerileri dikkate almaya çalışmıştım fakat bir karara varamamıştım. Yine aynı döngüyü yaşıyorum ve bu oldukça can sıkıcı.

9.000 TL - 10.000 TL civarı bir koltuk alıp yoluma mı baksam, yoksa 15.000 TL civarını mı düşünsem, "değer" deyip 20.000 TL üzeri koltuklara mı yönelsem bilemedim. Tek bildiğim şey deri olmaması gerektiği.

Yazılımcıyım. 175 cm boy ve 105 kg ağırlığa sahibim. Şu anki koltuğum artık ağrı yapar duruma geldi. Uzun saatler ekran başında kalıyorum (her saat esneme amaçlı kalkar, ufak bir mola veririm). Zaman zaman bağdaş kurma ve bacak bacak üstüne atma durumlarım da oluyor. Benim için en önemli şey bel ağrılarımı artırmaması, mümkünse azaltmasıdır.

Exvega Andromeda/Business Pro, Zio Venom XL, Hawk Future/Future Pro, xDrive Fırtına ve XMAX Rio Ballerion/Pro Maximus gibi seçenekler bilindik markalar arasındadır. Bunların yanında Titanseat Throne, Wraith Spyne T3, Rofth Varion, Karr Office Odessa ve Timob Teraphi gibi seçenekleri de keşfettim.

Benzer vücut oranlarına sahip kullanıcıların yorumları çok değerlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış anlamazsan 20kyı vücuduna yatırsan ömür boyu bel ağrısı çekmezsin. Tabii biraz abartarak söyledim fakat koltuk o kadar mucize bir şey değil.

Yanlış anlamazsan 20kyı vücuduna yatırsan ömür boyu bel ağrısı çekmezsin. Tabii biraz abartarak söyledim fakat koltuk o kadar mucize bir şey değil.

Doğru söylüyorsun, yanlış anlaşılacak bir durum yok, teşekkür ederim. Ben de koltuğun mucizevi olmadığını düşünüyorum ancak mevcut koltuğum iş yapamaz hale geldi (5 yıl oldu galiba), çok da iyi bir koltuk değildi, idare ediyordu.

7 8K seviyesindeki koltuklar bence fazlasıyla iş yapar. Gerisi sizde.

Oyuncu koltukları rahat değil, bende zamanında çok istedim 40 bin TL olan bir oyuncu koltuğuna otursam bile rahat olmuyor. Bildiğimiz ergonomik iş koltukları çok daha iyi.

Hocam merhaba bende 170-175cm arası 100kg civarındayım. Yakın zamanda xDrive koltuğumu satışa çıkardım. İlgilenirsen sana satış linkimi atabilirim. Koltukta herhangi bir yıpranma veya dikiş atma yok tertemiz ve uzun yıllar kullandım hala daha kullanıyorum.

Çok teşekkür ederim, sanırım sıfır bir koltuk alacağım.

Ben Hawk Future aldım, sonra iade ettim. Oturma kısmı tatlı sert, kafa yastığı çok sert, bel minderi rahatsız edici geldi. Bel minderi koyduğumda baldır kısmı havada kaldı, o olmadan da çok rahat ettiğimi söyleyemeyeceğim. Malzeme kalitesini beğendim, kolçakları gayet konforlu gelmişti bana. Tekerleri görüntüsünden daha iyiydi. Kumaşı çok narin değil, çok pütürlü de değil. Kurulumu kolaydı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…