F Furkan.11 Çalışkan Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 5 7 Mayıs 2026 #1 Böyle bir şey buldum, sizce alınır mı? Alan var mıdır? Üniversite için görselli sorular soruyorum ama ücretsiz versiyonun hakkı sınırlı.
Böyle bir şey buldum, sizce alınır mı? Alan var mıdır? Üniversite için görselli sorular soruyorum ama ücretsiz versiyonun hakkı sınırlı.
Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 83 Beğeniler 81 7 Mayıs 2026 #2 3. Parti sitelerde ucuza satıyorlar ben Gemini aldım sorun yaşamadım.
KS KS F Furkan.11 Çalışkan Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 5 7 Mayıs 2026 #3 Yafees dedi: 3. parti sitelerde ucuza satıyorlar ben Gemini aldım sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ortak hesap da değil. Bildiğin özel hesap veriyorlar çok iyi fırsat gibi geldi bana.
Yafees dedi: 3. parti sitelerde ucuza satıyorlar ben Gemini aldım sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ortak hesap da değil. Bildiğin özel hesap veriyorlar çok iyi fırsat gibi geldi bana.
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 7 Mayıs 2026 #4 Attığınız ekran görüntüsü sağlam lisans sitesine ait, evet alınır.
DEDEKTİF OSMAN AGA Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 21 Beğeniler 15 7 Mayıs 2026 #5 Furkan.11 dedi: Ortak hesap da değil. Bildiğin özel hesap veriyorlar çok iyi fırsat gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Kendi eski konuşmalarınız gelmiyor hocam bu arada mailinize yeni hesap açılıyor diye biliyorum.
Furkan.11 dedi: Ortak hesap da değil. Bildiğin özel hesap veriyorlar çok iyi fırsat gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Kendi eski konuşmalarınız gelmiyor hocam bu arada mailinize yeni hesap açılıyor diye biliyorum.
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 7 Mayıs 2026 #6 DEDEKTİF OSMAN AGA dedi: Kendi eski konuşmalarınız gelmiyor hocam bu arada mailinize yeni hesap açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mail ve şifre olarak teslim ediliyor. Ama eğer business seçeneği alınırsa kişinin hesabına tanımlanıyor.
DEDEKTİF OSMAN AGA dedi: Kendi eski konuşmalarınız gelmiyor hocam bu arada mailinize yeni hesap açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mail ve şifre olarak teslim ediliyor. Ama eğer business seçeneği alınırsa kişinin hesabına tanımlanıyor.
KS KS F Furkan.11 Çalışkan Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 22 Beğeniler 5 7 Mayıs 2026 #7 DEDEKTİF OSMAN AGA dedi: Kendi eski konuşmalarınız gelmiyor hocam bu arada mailinize yeni hesap açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ben soru atıp üstüne çözüm yazıyordum doğru mu değilse anlat diyordum. Bayağı da iyi yapıyor dinamik mukavemet sorularını vs hakkım dolunca çıldırdım. Böyle bir yol buldum.
DEDEKTİF OSMAN AGA dedi: Kendi eski konuşmalarınız gelmiyor hocam bu arada mailinize yeni hesap açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam ben soru atıp üstüne çözüm yazıyordum doğru mu değilse anlat diyordum. Bayağı da iyi yapıyor dinamik mukavemet sorularını vs hakkım dolunca çıldırdım. Böyle bir yol buldum.