Çözüldü 17Track uygulamasında "Arrived at destination" yazmasına rağmen, kargo haritada Çin'de gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Akçakoca
8 gün önce Banggood'dan 8BitDo Ultimate C sipariş etmiştim. 17Track web sitesinden takip ediyordum, ayın 6'sında 'Arrived at destination' ibaresi gözüktü. Buradan Türkiye'ye geldiğini anladım. Gümrük işlemlerinin dün başlamasını beklerken, maalesef başlamadı. Bugün ise hemen uygulamayı açar ve oradan takip ederim diyerek uygulamasını indirdim. Takip numaramı girdim ve üstte çıkan haritada kargo simgesi hâlâ Çin'de gözüküyordu. Zaten gümrük işlemleri de başlamayınca, kargonun hâlâ Çin'de olacağı şüphesi doğdu içime. Şimdi bu kargo Türkiye'ye ulaştı mı yoksa hâlâ Çin'de mi? Harita neden Çin'deymiş gibi gösteriyor? Yurt dışından ilk defa ürün sipariş ediyorum, daha önce herhangi bir tecrübem yok. Tecrübesi olan arkadaşlar/abiler yardımcı olursa çok sevinirim. Ekte de ilgili fotoğraf bulunmakta.

Screenshot_2024-07-09-11-10-32-919_yqtrack.app.webp

Geri
Yukarı Alt