18.000-19.000 TL telefon önerisi

Ozn

Uzman
Xiaomi Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ama son zamanlarda şikayetlerim olmaya başladı Hyper OS cihaza yaramadı bir de ön kamerayı bozdular. Bütçem belirttiğim gibi istediğim yeni telefon 2024 çıkışlı olsun güncelleme desteği için bir de kamerası iyi çeksin bunlar önemli. Samsung A 55 modelini çok görüyorum etrafta düşünüyorum ama keşke hızlı şarjı 25W'tan fazla yapsalarmış. POCO X6 Pro var ama Xiaomi ile aynı arayüz kararsız kaldım. Güncel ortamı piyasayı düşünürsek ne alınabilir?

Son düzenleme:
25W hızlı şarj yeterli, zaten o reklam rakamları zamanın %90'ında tutmuyor bile, bkz. asla 45W şarj almayan Iphone 16 . A55 iyi telefondur o fiyatta, öğrenci indirimi+değişim kampanyası tarzı bir şeyle 20 bandına falan S24 FE de çekebilirsin.

Bütçe dahilinde A55 - S21 FE(SD) - S22, bütçe aşarsan S23 FE veya Honor 200.

Güncelleme desteği konusu için S21 FE ve 23FE de bir tık kararsız kaldım A55'e göre eski çıkışlılar bir de bataryaları az mı gidiyor gibi bir söylentı Honor markasını hiç bilmiyorum nasıl Türkiye destekleri var mı piyasada bilindik bir marka mı?

Ah S24 FE bütçeye tuzlu biraz

Bu bütçede Realme 12 Pro+ nasıldır? Benim dikkatimi çekiyor da.

Güncelleme desteği konusu için S21 FE ve 23FE de bir tık kararsız kaldım A55'e göre eski çıkışlılar bir de bataryaları az mı gidiyor gibi bir söylentı
S23 FE ve S21 FE varken A55'in yüzüne bakmam, güncelleme desteği mühim bir olay değil.
S23 FE düşünebilirsin, alınabilirliği olan bir cihaz.
Honor markasını hiç bilmiyorum nasıl Türkiye destekleri var mı piyasada bilindik bir marka mı?
Ekipman desteği ve servisten yana şikayeti vardı markanın, düzelttiler mi bakmadım.

İfadeler: Ozn
Ah S24 FE bütçeye tuzlu biraz
Şöyle, öğrenci indirimiyle 24.5 oluyor. Bunun yanında da 2000 lira ek takas desteği kampanyası var, yani sen 3310 bile versen 2000 lira ek indiriyorlar. Elindeki eski telefonu o mantık değişime verirsen bütçene yaklaşacaktır.

Kağıt üstünde Poco X6 Pro en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…