18.000-19.000 TL telefon önerisi

Bu attığınız cihaza baktım kamerasında ois var mış bunun da güzel sonra A 55 modeli ile karşılaştırma yaptırdım ikisine de 71-71 verdi aralarında yaklaşık şu an 2 bin tl var gibi.

Doğru, A55'in kamerası daha iyi. Arkadaş da kamerası iyi olsun demiş şimdi farkettim. Samsung alınır iyidir, Türkiye'ye uygun fiyat ayarlıyorlar.
Evet şu an kullandığım redmi 11 pro nun ön kamerasından hiç memnum değilim

Son düzenleme:
Bu attığınız cihaza baktım kamerasında ois var mış bunun da güzel sonra A 55 modeli ile karşılaştırma yaptırdım ikisine de 71-71 verdi aralarında yaklaşık şu an 2 bin tl var gibi.
Realme 67 Watt hızlı şarj, 6x hibrit zoom A55'e göre üstün özellikleri.
A55 ön kamera daha iyi galiba. Başka da pek fark yok. Arka kameraya önem veriyorsanız Realme daha iyi gibi geldi bana.

İfadeler: Ozn
Realme 12 Pro+'in fiyatina gore zayif bir yongaya ve panele sahip oldugunu belirtmek gerekiyor. A55'in genis acisi ve on kamerasi daha iyiyken telefotosu yok. Ana kameralari da rakip sensorlere sahipler.

Yogun kullanimim yok, batarya yeter derseniz kamera paketinin zirvesi S22'de tabii ki.

Evet S22'nin 3700 mAh olması bana yetersiz gibi geliyor.

Net Honor 200 bence. 8/256 versiyonu 19.000 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…