Merhaba. 18.000-20.000 TL bandında telefon arıyorum, 20.000 TL'ye zor çıktım. 20.000 TL'nin altında olması iyi olur. Kamerası güzel olması bir tık benim için daha iyi; çok oynamıyorum, pes vb. birkaç oyun oynuyorum. Önerileriniz nedir? "Samsung istemiyorum."
Aklımda Tecno Camon 40 Pro var kamerası hoşuma gitti alınır mı?
1. Olarak Tecno telefonları alınmaz.
2. Olarak bu fiyatı yükseltirseniz Honor 400 var.
3. Olarak eğer fiyatı yükseltemezseniz son çareniz A36, Magic 8 Lite veya A56'da olabilir.
1. Olarak Tecno telefonları alınmaz.
2. Olarak bu fiyatı yükseltirseniz Honor 400 var.
3. Olarak eğer fiyatı yükseltemezseniz son çareniz A36, Magic 8 Lite veya A56'da olabilir.
Peki, merak ettiğin için soruyorum; Tecno neden alınmaz? Sıkıntısı nedir acaba? POCO M8 PRO alacağım belki, Tecno benim de içime pek sinmiyor, kamerası iyi diye tercih ettim.
Merhaba. 18.000-20.000 TL bandında telefon arıyorum, 20.000 TL'ye zor çıktım. 20.000 TL'nin altında olması iyi olur. Kamerası güzel olması bir tık benim için daha iyi; çok oynamıyorum, pes vb. birkaç oyun oynuyorum. Önerileriniz nedir? "Samsung istemiyorum."
Aklımda Tecno Camon 40 Pro var kamerası hoşuma gitti alınır mı?
Peki, merak ettiğin için soruyorum; Tecno neden alınmaz? Sıkıntısı nedir acaba? POCO M8 PRO alacağım belki, Tecno benim de içime pek sinmiyor, kamerası iyi diye tercih ettim.
Peki, merak ettiğin için soruyorum; Tecno neden alınmaz? Sıkıntısı nedir acaba? POCO M8 Pro alacağım belki, Tecno benim de içime pek sinmiyor, kamerası iyi diye tercih ettim.
Transsion marka. Afrika ve fakir doğu ülkeleri için dandik cihaz yaparlar, yazılım kötüdür, iç tasarım kötüdür Samsung, Xiaomi gibi markaların yanına bile yaklaşamaz.
POCO sizin için ideal seçenek.