18.000-20.000 TL'ye telefon önersi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enSari11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Bütçe
20.000 TL

enSari11

Üyecik
Merhaba. 18.000-20.000 TL bandında telefon arıyorum, 20.000 TL'ye zor çıktım. 20.000 TL'nin altında olması iyi olur. Kamerası güzel olması bir tık benim için daha iyi; çok oynamıyorum, pes vb. birkaç oyun oynuyorum. Önerileriniz nedir? "Samsung istemiyorum."

Aklımda Tecno Camon 40 Pro var kamerası hoşuma gitti alınır mı?

A36 alınabilir bence. Yani Samsung ama başka çare yok gibi. Magic 8 Lite telefonuna da bakabilirsiniz.

1. Olarak Tecno telefonları alınmaz.
2. Olarak bu fiyatı yükseltirseniz Honor 400 var.
3. Olarak eğer fiyatı yükseltemezseniz son çareniz A36, Magic 8 Lite veya A56'da olabilir.
Peki, merak ettiğin için soruyorum; Tecno neden alınmaz? Sıkıntısı nedir acaba? POCO M8 PRO alacağım belki, Tecno benim de içime pek sinmiyor, kamerası iyi diye tercih ettim.

POCO M8 Pro 5G önerebilirim. Tecno almanızı şiddetle önermiyorum.

Peki, merak ettiğin için soruyorum; Tecno neden alınmaz? Sıkıntısı nedir acaba? POCO M8 PRO alacağım belki, Tecno benim de içime pek sinmiyor, kamerası iyi diye tercih ettim.
Bir sürü forumda ısınma, kötü oyun deneyimi, yazılımsal hatalar bulunuyor. O yüzden Tecno almayın.

Peki, merak ettiğin için soruyorum; Tecno neden alınmaz? Sıkıntısı nedir acaba? POCO M8 Pro alacağım belki, Tecno benim de içime pek sinmiyor, kamerası iyi diye tercih ettim.

Transsion marka. Afrika ve fakir doğu ülkeleri için dandik cihaz yaparlar, yazılım kötüdür, iç tasarım kötüdür Samsung, Xiaomi gibi markaların yanına bile yaklaşamaz.
POCO sizin için ideal seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…