18.000 TL'ye kadar AM5 anakart önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kurosaki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 174
  • Etiketler Etiketler
    anakart
Bütçe
18.000 TL

Wi-Fi'i var zaten o modelde bir de USB hub takarsın kullanırsın boşuna anakarta 10k üstü vermene hiç gerek görmüyorum başka ekipman alırsın o paraya.

SSD slotlarında ve güç beslemelerinde soğutma bloğu olan B850lerden WİFİ 6-7 destekleyenleri bütçenize göre değerlendirebilirsiniz. Güzel örnekler verilmiş sizin konuda yazdıklarınızda yeterli tekrara düşmeyeyim.

O zaman tavsiyeleriniz ile beraber B850M Force alıyorum ve yanına usb hub ekliyorum lakin bir şey merak ettim bu kart matx, sıkıntı çıkarır mı? Ben atx'e göre diziyordum sistemi. Diğer parçalara sıkıntı çıkarır mı?

mATX, ATX'in dikey olarak daha kısa hali hocam. 3-4 SSD slotu yerine 2 adet olur, PCIe slotları da 3-4 olacağına 2 adet olur. Başka bir fark yok.

Kasan ATX destekliyorsa zaten mATX de destekliyordur sadece daha küçük hali @mrzaknafein yanlış mıyım? Yani B850M Force Wi-Fi'i alıp USB hub alabilirsin hiçbir sorun yaşamazsın, hayırlı olsun şimdiden.

Kasan ATX destekliyorsa zaten mATX de destekliyordur sadece daha küçük hali @mrzaknafein yanlış mıyım? Yani B850M Force Wi-Fi'i alıp USB hub alabilirsin hiçbir sorun yaşamazsın, hayırlı olsun şimdiden.
Evet, öyle. Benim kasa-anakart konfigürasyonum da aynı şekilde. ATX boyutlu kasam, anakartım mATX. Altta 5 cm bir boşluk olur, montajda eliniz rahatlar

Evet, öyle. Benim kasa-anakart konfigürasyonum da aynı şekilde. ATX boyutlu kasam, anakartım mATX. Altta 5 cm bir boşluk olur, montajda eliniz rahatlar
Hocam bu arada psu ve kasa içinde ayrı ayrı sorularım var. Onları farklı konu başlıkları altında mı sormalıyım? Sanırım bu konu altından soramam gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…