18.000 TL'ye rekabetçi oyunlar için monitör önerisi

kuruşbakabalan 1

Uzman
Bütçem 18 bin arkadaşlar, en hızlı monitörü önerebilir misiniz? Bir de 4070 ekran kartımı satıp 5000 serisine reflex için geçmeme gerek var mı? gecikme için yardımcı olursanız sevirim.

Bütçem 18 bin arkadaşlar, en hızlı monitörü önerebilir misiniz? Bir de 4070 ekran kartımı satıp 5000 serisine reflex için geçmeme gerek var mı? Gecikme için yardımcı olursanız sevirim.

Reflex 2 henüz 5bin serisine gelmedi. Diğer serilere de daha sonra geleceğini duymuştum. Sırf bu yüzden geçmek mantıklı olmaz.

Fazeon monitörü beğendim İtopya'da 17.500TL'ye düşmüş almayı düşünüyorum.

Değerlendirilebilir fiyat çok iyi şu an için. Müşteri hizmetleri açısından pek yorum yapamayacağım mümkünse elden alın monitörü. Hem ölü piksel testi vs. yapma imkanınız olur.

Dediğim gibi fiyatı şuan çok iyi. Değerlendirebilirsiniz her türlü. İtopya'nın müşteri hizmetleri briaz şans işi bu aralar tek sorun o.
Hocam şuan G6 OLED 240hz monitörüm var sizce iade etmeye değer mi çünkü oled'in gecikme değeri 0.03 ms diyor. Bu çok fark eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…