Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 575 Beğeniler 329 27 Haziran 2025 #11 O zaman resident evil serisini al.
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 27 Haziran 2025 #12 Hiroo dedi: O zaman Resident Evil serisini al. Genişletmek için tıkla... Tahmin edin ne oldu, onu da sevmiyorum.
Hiroo dedi: O zaman Resident Evil serisini al. Genişletmek için tıkla... Tahmin edin ne oldu, onu da sevmiyorum.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 27 Haziran 2025 #13 Ratchet dedi: Tahmin edin ne oldu, onu da sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye sevmiyorsunuz ki? Re 2 , 3 , 4 remake ve 7 ve 8 harika oyunlar. Sevmeme nedeni nedir merak ettim.
Ratchet dedi: Tahmin edin ne oldu, onu da sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Niye sevmiyorsunuz ki? Re 2 , 3 , 4 remake ve 7 ve 8 harika oyunlar. Sevmeme nedeni nedir merak ettim.
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 27 Haziran 2025 #14 Lessra dedi: Niye sevmiyorsunuz ki? Re 2, 3, 4 remake ve 7 ve 8 harika oyunlar. Sevmeme nedeni nedir merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum herkesin sevdiği çoğu oyunları nedense bir şekilde sevemiyorum.
Lessra dedi: Niye sevmiyorsunuz ki? Re 2, 3, 4 remake ve 7 ve 8 harika oyunlar. Sevmeme nedeni nedir merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum herkesin sevdiği çoğu oyunları nedense bir şekilde sevemiyorum.
Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 575 Beğeniler 329 27 Haziran 2025 #15 Ratchet dedi: Bilmiyorum herkesin sevdiği çoğu oyunları nedense bir şekilde sevemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen ne seviyon?
Ratchet dedi: Bilmiyorum herkesin sevdiği çoğu oyunları nedense bir şekilde sevemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen ne seviyon?
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 27 Haziran 2025 #16 Hiroo dedi: Sen ne seviyon? Genişletmek için tıkla... Aksiyon, hikaye falan filan, korku ve anime dışında kendi türünde kaliteli olabilecek oyunları severim genel olarak. Bir de similatörleri pek sevmem.
Hiroo dedi: Sen ne seviyon? Genişletmek için tıkla... Aksiyon, hikaye falan filan, korku ve anime dışında kendi türünde kaliteli olabilecek oyunları severim genel olarak. Bir de similatörleri pek sevmem.
Hiroo Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 575 Beğeniler 329 27 Haziran 2025 #17 Ratchet dedi: Aksiyon, hikaye falan filan, korku ve anime dışında kendi türünde kaliteli olabilecek oyunları severim genel olarak. Bir de similatörleri pek sevmem. Genişletmek için tıkla... Ne seviyondan kastım hangi oyunları seviyorsun?
Ratchet dedi: Aksiyon, hikaye falan filan, korku ve anime dışında kendi türünde kaliteli olabilecek oyunları severim genel olarak. Bir de similatörleri pek sevmem. Genişletmek için tıkla... Ne seviyondan kastım hangi oyunları seviyorsun?