glados Başarılı Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 175 Beğeniler 129 Yer İstanbul 4 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Mersin-Hatay arası yolculuk yapacağım 10.02.2010 doğumluyum yani 14 yaşındayım. Tek başıma şehirler arası seyahat edebilir miyim? Bir sorun olur mu?
Merhaba arkadaşlar. Mersin-Hatay arası yolculuk yapacağım 10.02.2010 doğumluyum yani 14 yaşındayım. Tek başıma şehirler arası seyahat edebilir miyim? Bir sorun olur mu?
KS KS glados Başarılı Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 175 Beğeniler 129 Yer İstanbul 4 Haziran 2024 #11 Yonga dedi: Gerek yok böyle bir şeye. Yardımcı olur ve işini sağlama almış olur musun, evet. Genişletmek için tıkla... Ya bileti OBilet'ten kestim. Firma adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden vermeyeceğim. Artı 0 Eksi
Yonga dedi: Gerek yok böyle bir şeye. Yardımcı olur ve işini sağlama almış olur musun, evet. Genişletmek için tıkla... Ya bileti OBilet'ten kestim. Firma adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden vermeyeceğim.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 4 Haziran 2024 #13 glados dedi: Ya bileti OBilet'ten kestim. Firma adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden vermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Firma adı vermek yasak değil. Sorun yok sorun yaşamazsın zaten. Ben de 18 yaşından küçükken şehirlerarası yolculuk yaptım OBilet kullandım ben de. Artı 0 Eksi
glados dedi: Ya bileti OBilet'ten kestim. Firma adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden vermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Firma adı vermek yasak değil. Sorun yok sorun yaşamazsın zaten. Ben de 18 yaşından küçükken şehirlerarası yolculuk yaptım OBilet kullandım ben de.
KS KS glados Başarılı Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 175 Beğeniler 129 Yer İstanbul 4 Haziran 2024 #14 Yonga dedi: Firma adı vermek yasak değil. Sorun yok sorun yaşamazsın zaten. Ben de 18 yaşından küçükken şehirlerarası yolculuk yaptım oBilet kullandım ben de. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yasak değil ama sorun olmaz, merak etme. Genişletmek için tıkla... Özkaymak adlı firmadan kesmiştim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Yonga dedi: Firma adı vermek yasak değil. Sorun yok sorun yaşamazsın zaten. Ben de 18 yaşından küçükken şehirlerarası yolculuk yaptım oBilet kullandım ben de. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Yasak değil ama sorun olmaz, merak etme. Genişletmek için tıkla... Özkaymak adlı firmadan kesmiştim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.
4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 4 Haziran 2024 #15 Silinen üye dedi: Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Neden alakası yok hocam? Artı 0 Eksi