Tekrardan arkadasim adina aciyorum. Maksimum 170.000-180.000 TL olacak sekilde render agirlikli kullanilacak bir sistem bakiyoruz. Vade farki avantajindan dolayi parcalarin Hepsiburada'dan olmasi tercihimizdir. Eger bu bütçe icerisinde duzgun bir hazir sistem var ise onu da onerebilirsiniz. Ne onerirsiniz?
Tekrardan arkadasim adina aciyorum. Maksimum 170.000-180.000 TL olacak sekilde render agirlikli kullanilacak bir sistem bakiyoruz. Vade farki avantajindan dolayi parcalarin Hepsiburada'dan olmasi tercihimizdir. Eger bu bütçe icerisinde duzgun bir hazir sistem var ise onu da onerebilirsiniz. Ne onerirsiniz?
Total: 148.500TL.
(NOT: Tek önerim SSD'nin 4TB bir model ile değiştirilebileceği olur.)
Olabildiğince taksit imkanı olan yerlerden seçmeye çalıştım. Bazı 3 bazısı 6 taksit diye gidiyor.
Sadece RAM'de taksit imkanı yok, çünkü adam akıllı bir model yok pazarda.
Hayır, gerek yok. Aradaki farka değmez. 9950X3D, 9800X3D ile 9950X'in birleşimi. Çoklu çekşrdek işlerinde 9950X gibi, tek çekirdek yani oyunlarda vs. 9800X3D gibi davranıyor.
Hayır, gerek yok. Aradaki farka değmez. 9950X3D, 9800X3D ile 9950X'in birleşimi. Çoklu çekşrdek işlerinde 9950X gibi, tek çekirdek yani oyunlarda vs. 9800X3D gibi davranıyor.
Yaklaşık 20 gün önce Sapphire Pulse 9070XT ekran kartı aldım. Çarşamba günü aldım pazar gününe kadar güzel bir şekilde kullandım ancak pazar günü bir anda bozuldu. Sonra iade ettim şimdi yeni ekran kartı almak istiyorum. Genellikle 2K oyun oynanacak. Şu anda INNO3D 3X 5070 Ti almayı düşünüyorum. Vatan'da 15% indirim ile yaklaşık 41 bin TL. Bu ekran kartı alınır mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Minimum 3 taksit olması gerekiyor.