Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 27 Temmuz 2025 #1 Rust almayı düşünüyorum. Şu an Steam'de güncel fiyatı 19 dolar. Almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
Neixtro Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 1 Beğeniler 529 27 Temmuz 2025 #2 Arkadaşlarınla oynayacaksan alınır yoksa alınmaz.
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 27 Temmuz 2025 #3 Üstteki yoruma katılıyorum. Tek oynayacaksan hiçbir anlamı yok bence o oyunun.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 27 Temmuz 2025 #4 Neixtro dedi: Arkadaşlarınla oynayacaksan alınır yoksa alınmaz. Genişletmek için tıkla... Yalnız girip takılacağım. efebatiin dedi: Üstteki yoruma katılıyorum. Tek oynayacaksan hiçbir anlamı yok bence o oyunun. Genişletmek için tıkla... İndirim mi bekleyeyim?
Neixtro dedi: Arkadaşlarınla oynayacaksan alınır yoksa alınmaz. Genişletmek için tıkla... Yalnız girip takılacağım. efebatiin dedi: Üstteki yoruma katılıyorum. Tek oynayacaksan hiçbir anlamı yok bence o oyunun. Genişletmek için tıkla... İndirim mi bekleyeyim?
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 27 Temmuz 2025 #5 Pabola dedi: Yalnız girip takılacağım. İndirim mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Bekleyebilirsin hocam fakat tek oynayacaksan pek almanı önermem.
Pabola dedi: Yalnız girip takılacağım. İndirim mi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Bekleyebilirsin hocam fakat tek oynayacaksan pek almanı önermem.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 27 Temmuz 2025 #6 efebatiin dedi: Bekleyebilirsin hocam fakat tek oynayacaksan pek almanı önermem. Genişletmek için tıkla... Neden?
efebatiin dedi: Bekleyebilirsin hocam fakat tek oynayacaksan pek almanı önermem. Genişletmek için tıkla... Neden?
efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 27 Temmuz 2025 #7 Pabola dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Tek oynanabilecek bir oyun değil bence. Herkes gruplaşarak oynuyor tek oynarsan zorlanırsın ve bu yüzdende pek zevk almazsın.
Pabola dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Tek oynanabilecek bir oyun değil bence. Herkes gruplaşarak oynuyor tek oynarsan zorlanırsın ve bu yüzdende pek zevk almazsın.
KS KS Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 27 Temmuz 2025 #8 efebatiin dedi: Tek oynanabilecek bir oyun değil bence. Herkes gruplaşarak oynuyor tek oynarsan zorlanırsın ve bu yüzdende pek zevk almazsın. Genişletmek için tıkla... Grup illa bulurum o sorun değil.
efebatiin dedi: Tek oynanabilecek bir oyun değil bence. Herkes gruplaşarak oynuyor tek oynarsan zorlanırsın ve bu yüzdende pek zevk almazsın. Genişletmek için tıkla... Grup illa bulurum o sorun değil.
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 27 Temmuz 2025 #9 Pabola dedi: Grup illa bulurum o sorun değil. Genişletmek için tıkla... Çok fazla mesai harcamanı isteyen bi oyun. Vaktin varsa olur onun dışında yaklaşma.
Pabola dedi: Grup illa bulurum o sorun değil. Genişletmek için tıkla... Çok fazla mesai harcamanı isteyen bi oyun. Vaktin varsa olur onun dışında yaklaşma.
L LiteraryCrawL Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Çözümler 4 Beğeniler 317 27 Temmuz 2025 #10 Pabola dedi: Rust almayı düşünüyorum. Şu an Steam'de güncel fiyatı 19 dolar. Almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi fazla mesai istiyor. Solo sarar mı bilmem ama arkadaşlarla sarıyor. Solo oynayacaksan direkt solo server'lara gir, gruplaşma olmaz.
Pabola dedi: Rust almayı düşünüyorum. Şu an Steam'de güncel fiyatı 19 dolar. Almalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi fazla mesai istiyor. Solo sarar mı bilmem ama arkadaşlarla sarıyor. Solo oynayacaksan direkt solo server'lara gir, gruplaşma olmaz.