dark_1234 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Beğeniler 257 Bugün 15:55 #1 Merhaba, 19 inçlik bir monitörüm var. VESA desteği var, bunu duvara sabitlemek istiyorum. Elimde bir aparat yok. Şu anlık nasıl sabitleyebilirim?
Merhaba, 19 inçlik bir monitörüm var. VESA desteği var, bunu duvara sabitlemek istiyorum. Elimde bir aparat yok. Şu anlık nasıl sabitleyebilirim?
theodore bagwell Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.316 Çözümler 4 Beğeniler 501 Yer Fox River Hapishanesi Bugün 16:00 #2 dark_1234 dedi: Merhaba, 19 inçlik bir monitörüm var. VESA desteği var, bunu duvara sabitlemek istiyorum. Elimde bir aparat yok. Şu anlık nasıl sabitleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Monitor standı almayı düşündün mü?
dark_1234 dedi: Merhaba, 19 inçlik bir monitörüm var. VESA desteği var, bunu duvara sabitlemek istiyorum. Elimde bir aparat yok. Şu anlık nasıl sabitleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Monitor standı almayı düşündün mü?
KS KS dark_1234 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.104 Beğeniler 257 Bugün 16:08 #3 theodore bagwell dedi: Monitor standı almayı düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Monitor standim var zaten duvara sabitlemek istiyorum.
theodore bagwell dedi: Monitor standı almayı düşündün mü? Genişletmek için tıkla... Monitor standim var zaten duvara sabitlemek istiyorum.