1900 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe
1900
İşte sıkıntı orada başlıyor. Kulaklıkta ciddi bir bass sıkıntısı var bence. Sanki mid-tiz dinleyenlere hitap eder gibi ama onların da önceki modellere göre bir artısı yok.

Q20 yerine ne alabilirim? Satıcı MediaMarkt ya da Vatan olsa iyi olur gidip almak istiyorum.

Q20i ile Q20'yi karıştıracağını sanmıyorum. Birinde Soundcore logosu var diğerinde Soundcore yazısı.

Q20i ile Q20'yi karıştıracağını sanmıyorum. Birinde Soundcore logosu var diğerinde Soundcore yazısı.

Sizin atığınız kulaklık Q20i, Q20 değil.

İşte sıkıntı orada başlıyor. Kulaklıkta ciddi bir bass sıkıntısı var bence. Sanki mid-tiz dinleyenlere hitap eder gibi ama onların da önceki modellere göre bir artısı yok.

Kulaklığı ilk alıp bass gitarı elime aldığımda direkt iade etmeyi düşündüm bende. Ses boğuk, basslar çamur gibiydi. Sonrasında Bass Up modu açınca daha da pişman oldum. Güzel bir EQ yaptıktan sonra rahat ettim. Bu arada kulaklık işi tamamen zevk işi. Q30'u seven birisi Q45'i sevmeyebilir. Bunu gayet normal karşılarım.

Soundcore uygulamasından Rock efektini öneririm. Rock değil de metalde daha da başarılı bir iş sunuyor.

Sonuç olarak alınacak en iyi ürün hangisi kulak içini de olur fark etmez.

Bütçe dahilinde olan Jabra ve Sony öneririm.
Jabra Elite 4
Sony wh-ch 520.

Q30 kullanıyorum. Ses kalitesi bence iyi değil. Yalnızca ses kalitesini esas alırsak bence Sony daha iyi.

Bütçe dahilinde olan Jabra ve Sony öneririm.
Jabra Elite 4
Sony wh-ch 520.

Q30 kullanıyorum. Ses kalitesi bence iyi değil. Yalnızca ses kalitesini esas alırsak bence Sony daha iyi.

Bütçe aşıyor.

Anker Soundcore Life P3 TWS​

Mi​

Soundcore by Anker Life Q30​

Mu hangisi daha iyi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…