Q45 konfor olarak olmasa da -güzel bir EQ ile- ses kalitesi olarak başarılı buluyorum. Özellikle Bass çalarken çamur gibi olmuyor ses. HearID ise bence iyi değil, kulaklığın ilk halini ve özellikle Bass Up modunu da sevmiyorum. Ses sanki boğuk geliyor. Başarılı değil.
İşte sıkıntı orada başlıyor. Kulaklıkta ciddi bir bass sıkıntısı var bence. Sanki mid-tiz dinleyenlere hitap eder gibi ama onların da önceki modellere göre bir artısı yok.
İşte sıkıntı orada başlıyor. Kulaklıkta ciddi bir bass sıkıntısı var bence. Sanki mid-tiz dinleyenlere hitap eder gibi ama onların da önceki modellere göre bir artısı yok.
Kulaklığı ilk alıp bass gitarı elime aldığımda direkt iade etmeyi düşündüm bende. Ses boğuk, basslar çamur gibiydi. Sonrasında Bass Up modu açınca daha da pişman oldum. Güzel bir EQ yaptıktan sonra rahat ettim. Bu arada kulaklık işi tamamen zevk işi. Q30'u seven birisi Q45'i sevmeyebilir. Bunu gayet normal karşılarım.
Soundcore uygulamasından Rock efektini öneririm. Rock değil de metalde daha da başarılı bir iş sunuyor.