Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 7 Şubat 2026 #1 Çekildiği haliyle ışığıni bile düzeltmedim. Olduğu gibi atmak istedim, gözüme çok hoş geldi. Sizin de görmenizi istedim.
Çekildiği haliyle ışığıni bile düzeltmedim. Olduğu gibi atmak istedim, gözüme çok hoş geldi. Sizin de görmenizi istedim.
incii Uzman Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 771 Çözümler 3 Beğeniler 1.040 7 Şubat 2026 #2 Saka gibi su telefonun kamerasi gunumuz A serisinin kameralarindan daha iyi. Amiral gemisi farki denebilir gibi.
Saka gibi su telefonun kamerasi gunumuz A serisinin kameralarindan daha iyi. Amiral gemisi farki denebilir gibi.
KS KS Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 7 Şubat 2026 #3 incii dedi: Saka gibi su telefonun kamerasi gunumuz A serisinin kameralarindan daha iyi. Amiral gemisi farki denebilir gibi. Genişletmek için tıkla... Bence de çok iyi çıkmış. Oppo ile çekmeye çalışsam piksel piksel olurdu muhtemelen.
incii dedi: Saka gibi su telefonun kamerasi gunumuz A serisinin kameralarindan daha iyi. Amiral gemisi farki denebilir gibi. Genişletmek için tıkla... Bence de çok iyi çıkmış. Oppo ile çekmeye çalışsam piksel piksel olurdu muhtemelen.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.711 Çözümler 9 Beğeniler 2.666 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Şubat 2026 #4 Pcman80 dedi: Eki Görüntüle 225203 Çekildiği haliyle ışığıni bile düzeltmedim. Olduğu gibi atmak istedim, gözüme çok hoş geldi. Sizin de görmenizi istedim. Genişletmek için tıkla... Gözlerim yaşardı, o kadar güzel ki. Bir gün şu tarz arabalara sahip olmayı çok istiyorum…
Pcman80 dedi: Eki Görüntüle 225203 Çekildiği haliyle ışığıni bile düzeltmedim. Olduğu gibi atmak istedim, gözüme çok hoş geldi. Sizin de görmenizi istedim. Genişletmek için tıkla... Gözlerim yaşardı, o kadar güzel ki. Bir gün şu tarz arabalara sahip olmayı çok istiyorum…