2.000-2.500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2.500 TL

Xcharcer

Uzman
Selam herkese, emektar GameSir T4 Pro'mu yakın zamanda emekliye ayırdığım için yeni bir gamepad arıyorum. Bütçem 2.000 - 2.500 TL arasıdır. XBOX tuş dizilimine sahip bir model bakıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller!

PXN P5 önerebilirim, geçen hafta indirimdeyken 1.888 TL'ye N11 sitesinden almıştım. Kaplama kalitesi mükemmel değil ama iş görür. Cyclone 2 uzun zaman indirime girmediği için bu gamepad'i almak durumunda kaldım. İş görür seviyede bence. @Livo üstad müsaitse cevaplayacaktır.

Normalde aklımda Secuzi LIG-3601 vardı, fiyatı 1.5K iken de şu an 2K'ya çıktı. Onun yerine daha iyi bir şey alabilir miyim diye bir soruşturayım dedim.

Normalde aklımda Secuzi LIG-3601 vardı, fiyatı 1.5K iken de şu an 2K'ya çıktı. Onun yerine daha iyi bir şey alabilir miyim diye bir soruşturayım dedim.
Ben de Cyclone ile birlikte onu beklemiştim ama indirime girmediler. Fırsatı görünce PXN'i aldım çok da memnunum sadece ilk başta bilgisayara bağlamak biraz zahmetli (ben beceremedim) olabiliyor halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…