2.000-3.000 TL bütçe ile kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe
2.000-3.000 TL
Wan'erlerde ses gitme olayı çok yaşanıyor. O filtresi sorunlu, kirleniyor. Filtreyi çıkarırsan/temizlersen sorun düzelebilir. Red Lion'sa o kulaklık bana boğuk gelmişti.

WAN'erlerde ses gitme olayı çok yaşanıyor. O filtresi sorunlu, kirleniyor. Filtreyi çıkarırsan/temizlersen sorun düzelebilir. Red Lion'sa o kulaklık bana boğuk gelmişti.

Evet hocam, bahsettiğiniz gibi filtre kirlenmesi çok yaşanıyor fakat benim filtrem tertemiz desem yeridir. Ben sadece Red Lion modelini inceleme fırsatı buldum, kaliteli bir kulaklık olmadığı fikrindeyim; aşırı boğuk konusu da çok doğru.

Red lion boğuk değil. Basshead set olmasına rağmen midrange netliği gayet iyi. Size kötü batch denk gelmiş. Garantiye yollayın sorununuz çözülür.

Red lion boğuk değil. Basshead set olmasına rağmen midrange netliği gayet iyi. Size kötü batch denk gelmiş. Garantiye yollayın sorununuz çözülür.

Açıkçası uğraşmak istemiyordum ama hafta içi garantiye yollayacağım, bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…