2.000-3.000 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Redronin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 583
  • Etiketler Etiketler
    klavye
Bütçe
2000-3000 TL
Hiç sanmıyorum. Hiçbir artısı yok, hatta eksisi var bu bütçedeki klavyelere göre. Alınmaz.

Eksisi ne hocam? Ajazz bu fiyatlara alinmaz.
Yurt dışında 30-40 dolara satiliyor. Kaliteli değil. VGN V87, M75 Ajazz'dan daha iyi.

Eksisi ne hocam? Ajazz bu fiyatlara alinmaz.
Yurt dışında 30-40 dolara satiliyor. Kaliteli değil. VGN V87, M75 Ajazz'dan daha iyi.
Teknik özellik olarak önerilen modellerden üstün bir klavye. Eksisi batarya. Ajazz AK820 Max Plus 8000 mAh bir bataryaya sahipken sizin önerdiğiniz klavye 4000 mAh bir klavye. M75 ise 3750 mAh. VGN de aynı şekilde 4000 mAh. Deneyimledim, AK820 Max Plus asla kalitesiz hissettirmiyor. VGN V87 modelini de denedim, tabii ki o da güzel hissettiriyor ancak ikisinin de birbirinden bir eksi yanı yok hissiyat olarak. Ki kablosuz bir ekipmanda en önemli şeylerden biri bence batarya boyutu. AK820 Max Plus, 60 Dolar'a satılan bir klavye. 30 Dolar'a satılan bir site bulun 10 tane alayım. Sizin önerdiğiniz klavye de 60 Dolar'a satılıyor yurt dışında Her Ajazz kötü değil, markaya değil modele bakılır.

Bana gore batarya boyutu o kadar onemli bir şey değil. Zaten klavye kablolu kullanilirken şarj olabiliyor. 4000 mAh klavyeler RGB ile 12-20 saat RGB'siz ise 200-250 saat çalışabiliyor. Ha illaki 8000MAH klavye isteniliyorsa MCHOSE Z75s var hem ust govdeside metal ama 150 lira daha pahali. Ajazz klavye 2200 civari ve Z75s ise Iyzico, Parolapara ile 2300 civarına geliyor, yanı hemen hemen aynı fiyat. Bana gore hissiyat ve kalite bataryadan önce geliyor. Ajazz AK820 Max Plus'a fiyatina yanlış bakmışım özür diliyorum.

Özür dilemelik bir durum yok hocam, sorun yok. Önerilen klavyelerin hepsi bana kalırsa gayet kaliteli. Konu sahibi tercih yapabilir. VGN'i de seçeneklerine ekleyebilir. Gasket önerdik zaten hepsini, hepsi yazarken güzel hissettirir. Üzmez hiçbiri. M75'te 2 USB portu olması güzel detay.

Haklısınız hocam. Detaylara çok takılmamak lazım. Hangisinin tasarımı hosuna gidiyorsa onu alabilir. İyi günler dilerim.

Hocam ben AK820 Max Plus'ta karar kıldım. Yardımınız için teşekkürler, diğer klavyeler de elbet güzeldir ama görünüş olarak AK820 Max Plus çok daha güzel geldi gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…