2.000-3.000 TL'ye mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UğurDuran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 216
  • Etiketler Etiketler
    mouse
Bütçe
2.000-3.000 TL

UğurDuran

Uzman
Şu anda Rival 3 kullanıyorum, yıllar oldu ve eskidi. Yanlardan boyası kalktı ve en sonunda tıkladığım yer kırık. Şu an bana yeni mouse önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olursa daha iyi tabii. Özelliklerinden de çok anlamam. Bütçe de kafamda 2K-3K civarı ama daha uyguna varsa da olur.

Şu anki Rival 3 bu şekilde.

Kırmızı olan yerden kırıldı ve mavi olan kısım ayrılıyor. Yeşil yerlere de bant çektim

@23783 Elim, Rival 3'e tam oturuyor gibi. Tutuş şekli de çoğunlukla (%85-%90) claw ama diğerler tutuş şekillerini de kullanıyorum oyun içinde veya internetde gezinirken değişiyor ama az tabii. ATK A9 çok öneriyorlar ama Wraith W1 de aklımda gibi veya daha marka bir mouse mu alsam bilemedim.

W1 alınmaz. Teknik olarak muadillerinin çok gerisinde.

F1 V2 bakabilirsiniz. Rival 3 ile shape olarak benzerler.

W1 neyden dolayı geride acaba anlamadığım için soruyorum kusura bakma. Bide ATK A9 nasıl F1'e göre ?

W1 neden dolayı geride acaba anlamadığım için soruyorum kusura bakma. Bir de ATK A9 nasıl F1'e göre?

MCU, kaplama ve malzeme kalitesi olarak geride. Ayrıca pazarlama taktiği olan Dongle'ı tam bir balon bana göre. Daha GIF bile koyulmuyor.

Bayağı oldu alalı vallahi 5-6 yıl olmuştur herhalde. Ne önerirsin peki?

F1 V2 iyi bir seçenek olur.

MCU'su bütçesi için pek iyi değil. F1 V2 çok daha iyi bir tercih.
MCU, kaplama ve malzeme kalitesi olarak geride. Ayrıca pazarlama taktiği olan Dongle'ı tam bir balon bana göre. Daha GIF bile koyulmuyor.

F1 V2 iyi bir seçenek olur.
F1 V2 öneriyorsunuz tabii daha iyidir de A9 pro daha bütçeme uygun gibi geldi MCU farkı büyük mü ikisi arasında. 3.000 TL ye pek çıkmak istemiyorum açıkcası zorlayabilir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…