2.000 TL civarı bütçem var, zorlarsam maksimum 3.000 TL'ye çıkabilirim. Beni uzun yıllar sorunsuz götürecek kaliteli bir saat arıyorum. Model önerisi olan var mı?
Şu an David Guner marka saatim var ama taşları döküldü.
2.000 TL civarı bütçem var, zorlarsam maksimum 3.000 TL'ye çıkabilirim. Beni uzun yıllar sorunsuz götürecek kaliteli bir saat arıyorum. Model önerisi olan var mı?
Casio MTP-V006D-2BUDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
Casio MTP-VD01D-2EVUDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
Casio MTP-V006D-1CUDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
Casio MTP-1302D-7A2VDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
Casio MTP-VD03D-2A2UDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.