Dostlar şu an 2 yıldır QCY T13 ANC model kulaklığı kullanıyorum. Kulak içi alacağım ancak silikonlu olanlar kulağımdan çıkıyor ve yara yapıyor, kulak üstü olanlar ise çok terletiyor o yüzden clip kulaklıklar yönelme kararı aldım. Mümkünse ANC'si kaliteli bir clip kulaklık önerisi yapar mısınız? Net olarak bir bütçem yok ama ortalama olarak 2.000-4.000 TL arası diyebilirim.
Clippiq ile kulaklık deneyimini keşfedin! Klipsli tasarımı sayesinde kulağınızı kapatmayan, konforlu ve şık kablosuz kulaklık modellerimizi hemen inceleyin.
Clippiq ile kulaklık deneyimini keşfedin! Klipsli tasarımı sayesinde kulağınızı kapatmayan, konforlu ve şık kablosuz kulaklık modellerimizi hemen inceleyin.
FreeClip 2 en iyisi. Fakat butceyi 2x katlamak lazim. Ancak o form faktorunde alabilecegin en iyi kulaklik. Bir kere alayim en iyisi olsun kafasindaysan oneririm.
@Simon, Hocam kulaklığı günlük 2-3 saat civarında kullanıyorum haftada ise maks 10 saat civarı kullanıyorum. O yüzden çok yüksek paralar ödemek istemiyorum. Soundpeats'ın satıcısı pek güven vermedi o yüzden Clippiq bakıyorum ama kalitesi nasıldır emin olamadım.
@Simon, Hocam kulaklığı günlük 2-3 saat civarında kullanıyorum haftada ise maks 10 saat civarı kullanıyorum. O yüzden çok yüksek paralar ödemek istemiyorum. Soundpeats'ın satıcısı pek güven vermedi o yüzden Clippiq bakıyorum ama kalitesi nasıldır emin olamadım.
Anladim. Bence de gerek yok bu arada gunluk 3 saat kullanim icin. Soundpeats'in saticisi direkt resmi ithalatcisi. Guvenebilirsin. Amazon'dan alirsan zaten satin alim sonrasi destegi daha iyi.
Bu arada ben bu modeli gormemisim Türkiye'ye geldigini. Bunu oneririm. Hem saticisi Hepsiburada.