2.000-4.000 TL'ye clip kulaklık önerisi

Bütçe
2.000-4.000 TL

Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Esenlikler,

Dostlar şu an 2 yıldır QCY T13 ANC model kulaklığı kullanıyorum. Kulak içi alacağım ancak silikonlu olanlar kulağımdan çıkıyor ve yara yapıyor, kulak üstü olanlar ise çok terletiyor o yüzden clip kulaklıklar yönelme kararı aldım. Mümkünse ANC'si kaliteli bir clip kulaklık önerisi yapar mısınız? Net olarak bir bütçem yok ama ortalama olarak 2.000-4.000 TL arası diyebilirim.

@Simon, Hocam kulaklığı günlük 2-3 saat civarında kullanıyorum haftada ise maks 10 saat civarı kullanıyorum. O yüzden çok yüksek paralar ödemek istemiyorum. Soundpeats'ın satıcısı pek güven vermedi o yüzden Clippiq bakıyorum ama kalitesi nasıldır emin olamadım.

Anladim. Bence de gerek yok bu arada gunluk 3 saat kullanim icin. Soundpeats'in saticisi direkt resmi ithalatcisi. Guvenebilirsin. Amazon'dan alirsan zaten satin alim sonrasi destegi daha iyi.

Bu arada ben bu modeli gormemisim Türkiye'ye geldigini. Bunu oneririm. Hem saticisi Hepsiburada.

@Simon, Hepsine tek tek bakıp inceleyeceğim. Teşekkür ediyorum. Sanırım bu bütçelerde pek clip kulaklık yok biraz daha bütçeyi arttırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…