2.000 euro bütçede laptop önerisi

Bütçe
€2.000

denizius

Uzman
Avrupa'dan alınabilecek 1.500-2.000 euro civarına Ultrabook veya gaming laptop arıyorum. İkisinden de iyidir dediğinizi atabilirsiniz.

İkisi de farklı segment cihazlar biliyorum ama daha hangisini istediğime tam karar veremedim o yüzden iki taraftan da öner istiyorum.

2025 ASUS TUF F16 serisi olabilir, uygun fiyatlı.
Üst segment ürün istiyorsanız MSI Vector, ASUS ROG olabilir.
Baktığın siteyi atarsan model önerebilirim.

2025 ASUS TUF F16 serisi olabilir, uygun fiyatlı.
Üst segment ürün istiyorsanız MSI Vector, ASUS ROG olabilir.
Baktığın siteyi atarsan model önerebilirim.

Hocam, site vs. çok önemli değil, güvenilir olduğu sürece Avrupa içinde Almanya, İsveç, Danimarka, Letonya gibi ülkelere teslimat yaptığı sürece alabilirim.

Aslında istediğim bu bütçelerde mümkün olduğunca hafif ve soğutması güzel olan bir laptop almak.
Gigabyte Aero X16 RTX 5070 baktım hoşuma gitti.

TUF cihaz var bende 5060, 2.2 kg ve hafif gayet. Sadece alt tasarımı yüzünden stant bulmakta zorlandım.
Gigabyte cihaz alınmaz, ayrıca 2K+ ekran ve 5070 ikilisi üstüne 5070 tam performans watt çekmiyor(85w). Yurt dışı siteleri bilmediğim için bir şey diyemem. İstersen Türkiye'den örnek cihaz verebilirim, euroyu TL'ye çevirip.

Olur hocam, Türkiye'den de alabilirim yurt dışından alınca telefonlardaki gibi ciddi bir avantaj olmuyor sanırım.

Olur hocam, Türkiye'den de alabilirim yurt dışından alınca telefonlardaki gibi ciddi bir avantaj olmuyor sanırım.
4 cihaz linki attım, 5070 Ti Nitro 18 cihaz alınabilir, iyidir o fiyata. İleride veya şimdi servise verip RAM ekletebilirsin. Servissiz garanti yanar.
HP cihazlarda kronik, bu sene denk gelmedi ama fiyatına göre iyi donanım. Asus cihaz, benim kullandığım, 24 Haziran'da 70 bin TL'ye aldım, 2 ayda fiyatı fahiş yükseldi. Yurt dışında uygun ise TUF F16 alabilirsin, burada fiyatını hak etmiyor. Acer Predator'da sıvı metal uygulaması sorunlu gelebilir, @İntikankam yaşadı, servis ilgilenmedi.
Yurt dışı 5070 Ti Asus ROG veya MSI Vector bulursan, ekran özelliklerine ve RAM miktarına, çift tek kanala bakarsan, onları al. Bütçe çıkmaz ise diğerlerine bak. Bazı MSI cihazlar falan 1200p 45 NTCS geliyor, kısaca ekran kötü.

Predator 32x1 tek RAM bir de.

Sağ olun hocam.

Sizce Blade 16 nasıl büteçi 1000 euro daha arttırmaya gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…