Gp600a- Ged Power Supply Pc Güç Kaynağı 5yıl Garanti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
n11.com
ASUS TUF 550B vardı stoğu yeni bitmiş onun. Bu da iyidir.
Hocam ikinci el almak istemiyorum çünkü çoğu satıcı param güvende ile satmıyor ayrıca yaşadığım yerdede adam akılli ikinci el psu bile bulamadım adamlar çernobilden çıkmış psuyu 700 800 tlye satıyor 1900tl verdim psuya başım ağrıyacağına sıfır aldım Gp600a- Ged Power Supply.
Hocam ikinci el almak istemiyorum çünkü çoğu satıcı param güvende ile satmıyor ayrıca yaşadığım yerdede adam akılli ikinci el psu bile bulamadım adamlar çernobilden çıkmış psuyu 700 800 tlye satıyor 1900tl verdim psuya başım ağrıyacağına sıfır aldım Gp600a- Ged Power Supply.
Çok pahalı kaçmışsınız bence, sistemin yükte 150-200 W bile çekmiyordur. Biraz piyasa araştırması ile güvenilir şekilde ucuza 500'lük PSU'lar fazlasıyla iş görürdü. Şehir dışı da bakılabilir, zaten az önce ilanlara baktım, 500-700 TL civarına uygun kalitede bir sürü PSU buldum. Ben de benzer i7 2600K, GTX 1070 sistem var köşede, markasız 500 W ile kullandım senelerce. Elimde kaliteli PSU var ama markasızda error vermeyince kalmış öyle. Neyse, hayırlı olsun diyelim satın almışsanız.