XBOX 9. nesil kontrolcümün yenisi gelecek. Ben de bu sebeple 2000 TL civarına satmayı planlıyorum. Sorun yaşatmayacak malzeme kalitesi olarak üzmeyecek bir gamepad arıyorum. Premium bir hissiyat vermesi ve ağır olmaması önemli.
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
TMR olanları tercih etmeni öneririm. TMR Hall effect cihazlardan bir tık daha iyi.
Paylaştığın linkler içinde tasarım olarak BEITONG olanı hoşuma gitti.
İkinci olarak da kendini her yerde kanıtlayan GuliKit ES PRO Black Hall seçerdim.
Burada paylaştığınız kontrolcülerin hepsi Xbox kontrolcüyü havada, karada ve denizde tokatlar.
Coğrafyayı geçiyorum bu dünyada değil diğer gezegenlerde bile performans olarak ezer diyebilirim.