Yıllardır kullandığım (Omen Vector Essential) mouse'un ömrü doldu, takılmaya başladı. Ben de değiştirmeye karar verdim. 2.000 TL bütçede mouse önerir misiniz? Aklımda SC900 Pro vardı ama boyut ve tutuş şekli olarak bana uymuyor sanırım. M3 V2'ye hiç içim ısınmadı. Forumlarda çok fazla sorun yaşayan gördüm.
El boyutu: 17.5 x 10
Tutuş şekli: Claw - Fingertip
Yıllardır kullandığım (Omen Vector Essential) mouse'un ömrü doldu, takılmaya başladı. Ben de değiştirmeye karar verdim. 2.000 TL bütçede mouse önerir misiniz? Aklımda SC900 Pro vardı ama boyut ve tutuş şekli olarak bana uymuyor sanırım. M3 V2'ye hiç içim ısınmadı. Forumlarda çok fazla sorun yaşayan gördüm.
Genişliği çok fazla kullandığınız modelin, ona göre aradığım için pek bulamadım hocam. SC900 Pro bile genişlikte yetersiz kalıyor o denli dana bir model elinizdeki.
Genişliği çok fazla kullandığınız modelin, ona göre aradığım için pek bulamadım hocam. SC900 Pro bile genişlikte yetersiz kalıyor o denli dana bir model elinizdeki.
7 Temmuz 2026 tarihinden itibaren stoğa eklenen "ATK A9 Plus" modelleri Pixart 3950 Ultra sensörü ile güncellenmiştir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
Biraz kişisel tercih meselesi
A9 daha generic bir shape, daha iyi kaplaması var, sensörü daha iyi,
SC'nin ise switchlerinin optik oluşu daha iyi, ergo bir shape'e sahip.
Ben yerinde olsam şahsen A9'u alırdım. Seni daha çok memnun edecektir.
O bahsettiğin MCU sorunları da önceki versiyonlardaydı, firmware ile gideriliyordu o zamanlarda bile.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Ek tavsiye: 2. ele olumsuz bakmıyorsanız VGN F2 Master+ modellerine bir bakın sarı siteden 2-2.5 aralığında alınabiliyor.