2.000 TL bütçe ile DeepCool LE520 alınır mı?

Bütçe
2.000 TL

berat kaan

Başarılı
Ryzen 5 7500F işlemcim var. Sistemim henüz 5 aylık olmasına rağmen oyunlarda 95 dereceleri buluyor ve bu durum canımı sıkıyor. İşlemci soğutucu almak istedim, kasam da DeepCool olduğu için ve estetiğe önem verdiğim için yine DeepCool'dan LE520 model sıvı soğutmasını uygun gördüm. Kasa ve sıvı soğutucunun fanları aynı, bir uyum oluşturacağını düşünüyorum. Fikirleriniz nedir? Bütçem: 2.000 TL

bence de phantom spirit alın çok iyi soğutucu

Dediğiniz soğutucu bu sanırım ama 1.640TL bana gerçekten pahalı geldi. Bir ara 1.000TL'ye gördüğümü hatırlıyorum, başka önerileriniz var mı?

ARGB olmayan versiyonunu stoklarda bulamadım, eğer varsa onu tercih edebilirim.

Phantom spirit al geç direk. Fiyat tabii ki de artar aynı kalmaz birde. Ama merak ettim ne ara 1000 TL`ye gördünüz 3 yıl öncesine kadar baktım en düşük fiyat 1499 TL gözüküyor.

Daha yeni nasil AGHP sebebiyle boyutu uyuyorsa Peerless Assassin 140 da öneririm..

Daha yeni nasil AGHP sebebiyle boyutu uyuyorsa Peerless Assassin 140 da öneririm..
Kasam DeepCool CC560 v2 sığıp sığmayacağını bilmiyorum, sığar mı?

Phantom spirit al geç direk. Fiyat tabii ki de artar aynı kalmaz birde. Ama merak ettim ne ara 1000 TL`ye gördünüz 3 yıl öncesine kadar baktım en düşük fiyat 1499 TL gözüküyor.
Assassin X ile karıştırmışım, benim hatam.

Phantom spirit LE520'den daha iyi, LT520 ile aynı performansta.

Kasanıza sığar.

İfadeler: 144
Sıvı soğutma alacaksam minimum 360mm alırdım diğerleri gereksiz bence. Bence o kadar para verme hava soğutma al geç. Ben arctic LF3 360mm'den Noctua NH D15S'e geçtim 3 derece daha serin şu an tek fan bir de IPPC fanı taksam 2 derece daha düşer eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…