Arkadaşlar öncelikle merhaba. Özellikle yazın verdiği sıcaklık vb. rahatsızlıklardan ötürü kafa üstü kulaklığa veda etmek için IEM kulaklık denemeye karar verdim ama olabildiğince düşük bütçe ile girişmek istiyorum. Malum, FPS oyunlarında silah sesleri minimum, ayak sesleri maksimum derecede duyulacak şekilde olmalı; benim de beklentim bu yönde. Müzik konusunda en ufak bir beklentim yok. Bütçeyi maksimum 2.000 TL olarak belirledim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...