KS KS Eneskaa Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 60 Beğeniler 2 8 Ekim 2025 #21 Ssoulstealler59 dedi: Fifine H9 mükemmel olur. Ana amaç konuşmak ve film-dizi izlemek ise aen iyi tercih. Full FPS oyunları oynayacaksan Cloud 3 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Genelde pubg oynuyorum fiyatları yakın fifine H9 almıştım iptal edim cloud 3 alsam daha mı iyi olur
Ssoulstealler59 dedi: Fifine H9 mükemmel olur. Ana amaç konuşmak ve film-dizi izlemek ise aen iyi tercih. Full FPS oyunları oynayacaksan Cloud 3 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Genelde pubg oynuyorum fiyatları yakın fifine H9 almıştım iptal edim cloud 3 alsam daha mı iyi olur
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 8 Ekim 2025 #22 Eneskaa dedi: Genelde PUBG oynuyorum fiyatları yakın Fifine H9 almıştım iptal edeyim Cloud 3 alsam daha mı iyi olur Genişletmek için tıkla... Hayır. H9 kalsın. PUBG o kadar ses kasma işi gerektirmiyor. H9 Cloud 3 kadar işini görür.
Eneskaa dedi: Genelde PUBG oynuyorum fiyatları yakın Fifine H9 almıştım iptal edeyim Cloud 3 alsam daha mı iyi olur Genişletmek için tıkla... Hayır. H9 kalsın. PUBG o kadar ses kasma işi gerektirmiyor. H9 Cloud 3 kadar işini görür.
KS KS Eneskaa Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 60 Beğeniler 2 8 Ekim 2025 #23 Ssoulstealler59 dedi: Hayır. H9 kalsın. PUBG o kadar ses kasma işi gerektirmiyor. H9 Cloud 3 kadar işini görür. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha uzun ömürlü olur sonuçta cloud 3 bilinen Marka bu işlerde
Ssoulstealler59 dedi: Hayır. H9 kalsın. PUBG o kadar ses kasma işi gerektirmiyor. H9 Cloud 3 kadar işini görür. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha uzun ömürlü olur sonuçta cloud 3 bilinen Marka bu işlerde