2.000 TL bütçe ile mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaan Sağ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 94
Bütçe
2.000 TL
Dostlar önerileriniz harika duruyor tek bir sorum olucak işlemcim ryzen 5 7500f 8k hz işlemcimi zorlayıp oyunlardaki fps mi düşürmez değil mi?
8K Hz pek gerekli değil, arada ki farkı anlamazsın bile. Ayrıca farenin şarjı çok hızlı biter. Ben oyunlarda 2000, internette falan 1000 Hz kullanıyorum yeterli oluyor.

8K Hz pek gerekli değil, arada ki farkı anlamazsın bile. Ayrıca farenin şarjı çok hızlı biter. Ben oyunlarda 2000, internette falan 1000 Hz kullanıyorum yeterli oluyor.
Eğer hertz oranı farenin programindan ayarlanabiliyor ise Aula marka olanı satın alacağım. Yani sizin önerdiğinizi.

Ve şarjı bitince kablolu olarak kullanabilirmiyim?

Eğer Hertz oranı farenin programindan ayarlanabiliyor ise aula marka olanı satın alacağım. Yani sizin önerdiğinizi.

Ve şarjı bitince kablolu olarak kullanabilir miyim?

Ayarlanıyor aula alabilirsiniz ve kabloluda kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…