2.000 TL bütçe ile mouse tavsiyesi

Bütçe
2.000 TL

EdgeTypE

Uzman
Yaklaşık 2.000 TL bütçe ile mouse bakıyorum.

Mevcut mouseum (inphic f9) vefat ettiği için yeni mouse bakıyorum. Aklımda Razer Basilisk V3 X HyperSpeed var ama öncesinde buraya danışayım dedim. Bazı yerlerde biraz karışık yorumlar gördüm. Küçük mouselar ile rahat edemiyorum, bu yüzden zaten Basilisk v3'ü beğenmiştim. Asimetrik olmalı, uzun saatler kullanıyorum gün içinde. Palm Grip tutuyorum. Kablosuz olması lazım, pilli yerine şarjlı olursa daha da iyi olur. Eğer daha iyidir dediğiniz bir öneriniz yoksa Basilisk V3'ü almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer'ın çoğu mouse modellerini kullandım. Hepsi de bir süre sonra bozulmaya başladı. Bazıları tuşları çalışmadı. Bazılarının da yanları açıldı.

Şimdilik corsair m75 kullanıyorum onun da kablosuz gücünden memnun değilim. Fakat 2 senedir idareli şekilde kullanıyorum.

Bana göre mouse alacaksanız teşir ürününü test etme ihtimaliniz varsa mediamark gibi yerlerde elinize alıp bir test edin. Basiliks modelini kullanmadığım için onun hakkında yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…