2.000 TL bütçe ile R5 3600 & RTX 3060 sisteme güç kaynağı önerisi

Bütçe
2000

Çok sağ olun tekrardan dün Amazon TR'den sipariş verdim bu bilgi için ayrıca teşekkür ederim.

Hocam bnl almışım şimdi fark ettim farkı nedir acaba?

Son düzenleme:
Hocam BNL almışım, şimdi fark ettim. Farkı nedir acaba?
İptal et, BN al.

Hocam arada 300 TL'ye yakın fark var uğraşmaya değer mi hem kutuya da açtım ben daha ucuz diye bunu almıştım aynısı diye l harfi gerçekten tuzak olmuş.

Deger. Su an bir nevi A500DN almis gibi bir sey oldunuz.

Fark etmez. Kutuya ve urune zarar vermediginiz surece (kisacasi yeniden satilabilir konumda oldugu surece) 14 gun icinde cayma hakkiniz var.
ama 12 v da 546 watt veriyor gözüküyor gerçekten sistem için yeterli olur mu acaba bronz hem de bir artısı daha var

İşiniz acil değilse neden kötü hizmete aynı/benzer paraları ödemeye razı oluyor bizim milletimiz anlamış değilim. Arkadaşlar güzelce anlatmış hatta dikkat edin bile demişler. Böyle olmaya devam ettiğimiz sürece firmalar da haklarını bilmeyen müşteriye tabiri caizse ''eşek'' gözüyle bakmaya devam edecek. Yanlış anlamayın, sizi kastetmiyorum.
12V kanalından 546W vermesi önemli değil keşke tek dikkat edilmesi gereken o olsa PSU alırken. Dedikleri gibi cayma hakkınızı kullanın.

Dediğinizde çok haklısınız ama şöyle bir durum var kurcağım sitem 2. el olduğu için kısa sürede kurup test etmek istiyorum. Öğrenci olduğum için iade edip para hesabıma yatana kadar yeni bir ürün almam söz konusu değil ve şubat gibi okul için gideceğim için parçaları test etmeden gidersem de olmaz arkadaşımdan aldım durum biraz karışık yoksa tabii ki iade ederdim yani sizce bu durumda dahi iade etmeli miyim?

Deger. Su an bir nevi A500dn almis gibi bir şey oldunuz.

Fark etmez. Kutuya ve urune zarar vermediginiz surece (kisacasi yeniden satilabilir konumda oldugu surece) 14 gun icinde cayma hakkiniz var.

Bende

MSI MAG A500dn var Ryzen 5 5600'e RTX4060 alsam beslemezmi ki bu PSU​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…