Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 245 Makaleler 17 Çözümler 4 Beğeniler 405 Yer TRABZON/OF Dün 22:49 #1 İyi sosyaller, Maksimum 2.000 TL bütçe ile 1 TB taşınabilir HDD önerir misiniz?
W White Dragon Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 12 Dün 22:59 #2 Neoxa dedi: İyi sosyaller, Maksimum 2.000 TL bütçe ile 1 TB taşınabilir HDD önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İkinci elden sağlığı yüksek bir hard disk alıyorsun bir de bunu alıyorsun.
Neoxa dedi: İyi sosyaller, Maksimum 2.000 TL bütçe ile 1 TB taşınabilir HDD önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İkinci elden sağlığı yüksek bir hard disk alıyorsun bir de bunu alıyorsun.
KS KS Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 245 Makaleler 17 Çözümler 4 Beğeniler 405 Yer TRABZON/OF Dün 23:03 #3 White Dragon dedi: İkinci elden sağlığı yüksek bir hard disk alıyorsun bir de bunu alıyorsun. Genişletmek için tıkla... İkinci el işini düşünmem hocam, yine de sağ olasın. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:08
White Dragon dedi: İkinci elden sağlığı yüksek bir hard disk alıyorsun bir de bunu alıyorsun. Genişletmek için tıkla... İkinci el işini düşünmem hocam, yine de sağ olasın.
W White Dragon Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 39 Beğeniler 12 Dün 23:06 #4 Neoxa dedi: İkinci el işini düşünmem hocam yine de sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Piyasada sıfır yok zaten hocam üretim duralı bayağı oluyor. Ben PS4 için ekstra HDD bakıyordum bir kaç kere sipariş ettim ama kamera çıkması vs. gönderdiler hep. İkinci elden sağlığı yüksek bir tane aldım bende. Hem aynı paraya 7200RPM almış oldum.
Neoxa dedi: İkinci el işini düşünmem hocam yine de sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Piyasada sıfır yok zaten hocam üretim duralı bayağı oluyor. Ben PS4 için ekstra HDD bakıyordum bir kaç kere sipariş ettim ama kamera çıkması vs. gönderdiler hep. İkinci elden sağlığı yüksek bir tane aldım bende. Hem aynı paraya 7200RPM almış oldum.
KS KS Neoxa Becerikli Hız Tutkunu Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 245 Makaleler 17 Çözümler 4 Beğeniler 405 Yer TRABZON/OF Dün 23:18 #5 https://app.hb.biz/JZ3WYAWwMOEZ Bu tarz bir şey arıyorum hocam ama bu markanın fiyatı çok yüksek. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:35