A asral Gelişen Katılım 5 Haziran 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 0 12 Haziran 2026 #1 Arkadaşlar 2.000 TL bütçem var, kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Bu model alınır mı? Önerilere açığım.
Arkadaşlar 2.000 TL bütçem var, kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Bu model alınır mı? Önerilere açığım.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.312 Çözümler 7 Beğeniler 897 Yer 4 8 15 16 23 42 12 Haziran 2026 #2 Kağıt üstünde şu an o fiyata Türkiye'de alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık ama hiç inceleme ve kullanıcı yok çünkü daha yeni. Bence alıp dene.
Kağıt üstünde şu an o fiyata Türkiye'de alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık ama hiç inceleme ve kullanıcı yok çünkü daha yeni. Bence alıp dene.
KS KS A asral Gelişen Katılım 5 Haziran 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 0 12 Haziran 2026 #3 Hocam Havit H2015PRO daha cok hoşuma gitti tasarım ve malzeme açısından bu model nasıldır.
TANTUNICIK Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.446 Beğeniler 815 12 Haziran 2026 #4 asral dedi: Hocam Havit H2015PRO daha cok hoşuma gitti tasarım ve malzeme açısından bu model nasıldır. Genişletmek için tıkla... Havit markası tercih etmemeye çalışırdım fason ürün genel olarak.
asral dedi: Hocam Havit H2015PRO daha cok hoşuma gitti tasarım ve malzeme açısından bu model nasıldır. Genişletmek için tıkla... Havit markası tercih etmemeye çalışırdım fason ürün genel olarak.
KS KS A asral Gelişen Katılım 5 Haziran 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 0 12 Haziran 2026 #5 TANTUNICIK dedi: Havit markası tercih etmemeye çalışırdım fason ürün genel olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışında aşırı fazla satmış daha yeni cıkmasına rağmen H2015PRO. asral dedi: Hocam yurt dışında aşırı fazla satmış daha yeni cıkmasına rağmen H2015PRO. Genişletmek için tıkla... MCHOSE V9 ile birebir aynı fason olsa bile hocam.
TANTUNICIK dedi: Havit markası tercih etmemeye çalışırdım fason ürün genel olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışında aşırı fazla satmış daha yeni cıkmasına rağmen H2015PRO. asral dedi: Hocam yurt dışında aşırı fazla satmış daha yeni cıkmasına rağmen H2015PRO. Genişletmek için tıkla... MCHOSE V9 ile birebir aynı fason olsa bile hocam.
3 348375 Uzman Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.059 Çözümler 3 Beğeniler 467 12 Haziran 2026 #6 Alınır, kağıt üstünde iyi bir model yurt dışı inceleme videolarında olumlu değerlendirme almış.
TANTUNICIK Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.446 Beğeniler 815 12 Haziran 2026 #7 asral dedi: Hocam yurt dışında aşırı fazla satmış daha yeni cıkmasına rağmen H2015PRO. MCHOSE V9 ile birebir aynı fason olsa bile hocam. Genişletmek için tıkla... Inceleyin hocam kaliteliyse alın ama bir ürünün fazla alınması kalitesinin yüksek olduğu manasına gelmez.
asral dedi: Hocam yurt dışında aşırı fazla satmış daha yeni cıkmasına rağmen H2015PRO. MCHOSE V9 ile birebir aynı fason olsa bile hocam. Genişletmek için tıkla... Inceleyin hocam kaliteliyse alın ama bir ürünün fazla alınması kalitesinin yüksek olduğu manasına gelmez.
KS KS A asral Gelişen Katılım 5 Haziran 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 0 12 Haziran 2026 #8 348375 dedi: Alınır, kağıt üstünde iyi bir model yurt dışı inceleme videolarında olumlu değerlendirme almış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ürünü alacağım size değerlendirmeleri atarım bu arada Corsair HS80 ve BlackShark V2 HyperSpeed ile karsılastırmasını atarım. TANTUNICIK dedi: Inceleyin hocam kaliteliyse alın ama bir ürünün fazla alınması kalitesinin yüksek olduğu manasına gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışı yorumlarının coğu olumluydu normalde H2039bg veya aula dusunuyordum ancak bunun eli ayağa daha duzgun duruyor. Arkadaşlar H2015 Pro modelini aldım gerekli testleri yapıp size atacağım stoka 10 tane koymuslar indirimli fiyatına Trendyol'da.
348375 dedi: Alınır, kağıt üstünde iyi bir model yurt dışı inceleme videolarında olumlu değerlendirme almış. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ürünü alacağım size değerlendirmeleri atarım bu arada Corsair HS80 ve BlackShark V2 HyperSpeed ile karsılastırmasını atarım. TANTUNICIK dedi: Inceleyin hocam kaliteliyse alın ama bir ürünün fazla alınması kalitesinin yüksek olduğu manasına gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yurt dışı yorumlarının coğu olumluydu normalde H2039bg veya aula dusunuyordum ancak bunun eli ayağa daha duzgun duruyor. Arkadaşlar H2015 Pro modelini aldım gerekli testleri yapıp size atacağım stoka 10 tane koymuslar indirimli fiyatına Trendyol'da.
emilbreivik Başarılı Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 674 Beğeniler 365 6 Temmuz 2026 #9 asral dedi: Hocam ben ürünü alacağım size değerlendirmeleri atarım bu arada Corsair HS80 ve BlackShark V2 HyperSpeed ile karsılastırmasını atarım. Hocam yurt dışı yorumlarının coğu olumluydu normalde H2039bg veya aula dusunuyordum ancak bunun eli ayağa daha duzgun duruyor. Arkadaşlar H2015 Pro modelini aldım gerekli testleri yapıp size atacağım stoka 10 tane koymuslar indirimli fiyatına Trendyol'da. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam kulaklık, iyi mi? Bir sorun yaşadınız mı?
asral dedi: Hocam ben ürünü alacağım size değerlendirmeleri atarım bu arada Corsair HS80 ve BlackShark V2 HyperSpeed ile karsılastırmasını atarım. Hocam yurt dışı yorumlarının coğu olumluydu normalde H2039bg veya aula dusunuyordum ancak bunun eli ayağa daha duzgun duruyor. Arkadaşlar H2015 Pro modelini aldım gerekli testleri yapıp size atacağım stoka 10 tane koymuslar indirimli fiyatına Trendyol'da. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam kulaklık, iyi mi? Bir sorun yaşadınız mı?