2.000 TL bütçede Havit Fuxi-H7 alınır mı?

Bütçe
2.000 TL

Hybrid Theory 68

Üstün
Yer
PATHOS-II
Merhaba, iyi sosyaller.

Kardeşime hem telefonda hem de bilgisayarda kullanabileceği kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Fuxi-H7 bu fiyata 5 farklı bağlantı sunmasıyla çok mantıklı geldi. Fikirleriniz nedir?

Merhaba, iyi sosyaller.

Kardeşime hem telefonda hem de bilgisayarda kullanabileceği kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Fuxi-H7 bu fiyata 5 farklı bağlantı sunmasıyla çok mantıklı geldi. Fikirleriniz nedir?
Ben kullandım fakat çok kulak ağrıtıyor, kulak yapısına göre değişebilir tabii ki. Onun dışında ses kalitesi ve mikrofonu idare eder.

Ben kullandım fakat çok kulak ağrıtıyor, kulak yapısına göre değişebilir tabii ki. Onun dışında ses kalitesi ve mikrofonu idare eder.
Cloud 3 Wireless da bende ağrıtmıştı. Sonradan alıştım. Muhtemelen dediğiniz gibi kulak yapısıyla alakalı.

Neden Fuxi serisi alınmaz? Attığınız kulaklığa bakacağım.

Merhaba, iyi sosyaller.

Kardeşime hem telefonda hem de bilgisayarda kullanabileceği kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. FUXI-H7 bu fiyata 5 farklı bağlantı sunmasıyla çok mantıklı geldi. Fikirleriniz nedir?

Kulak ağrıtabiliyor. H2015 Pro alın bu bütçede en iyi model. ATK N9 ile birebir aynı kulaklık.

Kulak ağrıtabiliyor. H2015 Pro alın bu bütçede en iyi model. ATK N9 ile birebir aynı kulaklık.
H2015 Pro makul gözüküyor. Kendisine iki modeli de atıp anlatacağım farklarını. Hangisini beğenirse onu alacağım. Benim gibi kalite konusunda biraz takıntılı ama beğenmediği bir kulaklık da almak istemem.

Neden Fuxi serisi alınmaz? Attığınız kulaklığa bakacağım.

Sorun yaşayan kişi çok fazla ve özellikle mikrofon olarak berbat. H2015 Pro alabilirsiniz çoğu kişi N9 Pro fasonu diyor ama denediğimde bariz bir ses kalitesi farkı vardı bence. ATK HUB N9 Pro olarak görüyor diyorlar ama hem ben hemde arkadaşım denedik ikimizdede görmedi.

Teşekkür ederim. Kullanıcı deneyimi bende biraz daha fikir oluşmasını sağladı.

Kendi deneyimim kafa bandı kırıldı, malzeme kalitesi çok düşük ve seste robotlaşma yapıyordu. Bende Razer BlackShark V2 X'e geçtim.

Teşekkür ederim. Kullanıcı deneyimi bende biraz daha fikir oluşmasını sağladı.

Zaten kullanıcısı değilim birkaç gün deneyimleyip sahibine teslim ettim şu aralar çok popüler olduğu için. Gayet kaliteli bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…