kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 10 Mayıs 2026 #1 Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için.
Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 10 Mayıs 2026 #2 kaanxmiaa dedi: Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli ve el boyutunuz?
kaanxmiaa dedi: Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli ve el boyutunuz?
nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 547 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 405 10 Mayıs 2026 #3 kaanxmiaa dedi: Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için. Genişletmek için tıkla... Claw tutuş, küçük orta boy el için SC680, A9 Plus öneririm.
kaanxmiaa dedi: Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için. Genişletmek için tıkla... Claw tutuş, küçük orta boy el için SC680, A9 Plus öneririm.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.711 Çözümler 9 Beğeniler 2.666 Yer KKTC | Gazimağusa 11 Mayıs 2026 #4 kaanxmiaa dedi: Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için. Genişletmek için tıkla... A9 Plus.
kaanxmiaa dedi: Sıklıkla FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şu an açtığım konu farklı, bir arkadaşım için. Genişletmek için tıkla... A9 Plus.
KS KS kaanxmiaa Becerikli Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 190 Çözümler 1 Beğeniler 37 Yer Eskişehir 11 Mayıs 2026 #5 A9 Plus tercih etti teşekkürler.